Τα μεγάλα σουτ του Σπανούλη (VIDEOS)

Δεν του έχει δοθεί τυχαία ο χαρακτηρισμός "Kill Bill". Ο Βασίλης Σπανούλης έχει επανειλημένα αποδείξει πως είναι εκεί όταν η μπάλα "καίει". Με αφορμή το μεγάλο τρίποντο του αρχηγού του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το Contra.gr σας θυμίζει τις περιπτώσεις που ο Σπανούλης "εκτέλεσε" τους αντιπάλους του.

Τα μεγάλα σουτ του Σπανούλη (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης πέτυχε το καθοριστικό τρίποντο που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναθηναϊκό με και παράλληλα την τρίτη θέση στον όμιλο. Ο αρχηγός των Πειραιωτών δεν έχει χαρακτηρισθεί τυχαία "Kill Bill", αφού στις κρίσιμες στιγμές δεν διστάσει να σουτάρει ακόμη κι αν χρειαστεί να το κάνει από μεγάλη απόσταση.

Θυμηθείτε μερικά από τα τρίποντα του Βασίλη Σπανούλη με τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδας, που έκλεψαν την παράσταση και σε μερικές περιπτώσεις χάρισαν τη νίκη στην εκάστοτε ομάδα του.

Με την Εθνική

Spanoulis VS Croatia

Ένα από τα καλύτερα και πιο κρίσιμα τρίποντα του Βασίλη Σπανούλη ήταν αυτό κόντρα στην Κροατία στο Ευρωμπάσκετ του 2007. Ο "Kill Bill" σούταρε από μακριά και η Ελλάδα επικράτησε με 81-78 για τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Spanoulis VS France

Δεν έκρινε τον αγώνα, ούτε οδήγησε τελικά στη νίκη, αλλά αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα θεαματικότερα σουτ στην καριέρα του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στη λήξη της επίθεσης της Εθνικής στην αναμέτρηση με την Γαλλία, ευστόχησε από το κέντρο του γηπέδου, προσφέροντας ένα μοναδικό highlight στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας το 2009.

Με τον Ολυμπιακό

Spanoulis VS Baskonia

Ως αρχηγός δεν θα μπορούσε να μην έχει ανάλογα κατορθώματα με τον Ολυμπιακό και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, το Νοέμβριο του 2011 στη Βιτόρια απέναντι στην Μπασκόνια, ο Βασίλης Σπανούλης είχε καταφέρει με το τρίποντό του να ισοφαρίσει σε 79-79 λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" είχαν γνωρίσει τελικά την ήττα.

Spanoulis VS Real

O Ολυμπιακός υπερασπιζόταν τον Μάιο του 2013 τον τίτλο του στο Λονδίνο, αντιμετωπίζοντας στον τελικό της Ευρωλίγκας την Ρεάλ. Ο Σπανούλης δεν είχε καταφέρει να βοηθήσει στην αρχή του αγώνα, "ξύπνησε" όμως στο δεύτερο μέρος και με τα 3 σερί και 5 συνολικά τρίποντα που σημείωσε βοήθησε στην ανατροπή και το Back to back των "ερυθρολεύκων".

Spanoulis VS Aris

Ο "Kill Bill" το έχει κάνει και στην Ελλάδα. Ο Λαρισαίος γκαρντ είχε πετύχει το νικητήριο τρίποντο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη τον Δεκέμβριο του 2001, διαμορφώνοντας το τελικό 70-71 στη Θεσσαλονίκη.

Θυμηθείτε το χθεσινό (10/4) τρίποντο του Σπανούλη κόντρα στον Παναθηναϊκό...

Η σχολιογραφία του ντέρμπι

Τάσος Μαγουλάς: Καλά και κακά νέα

Νίκος Γιαννόπουλος: Από τη μαύρη τρύπα στην αποθέωση

Γιάννης Ζωιιτός: Ο άνθρωπός τους

Σπύρος Καβαλιεράτος: Σας... ακούει ο Σπανούλης

News 24/7

24MEDIA NETWORK