Απειλεί με αποβολές η FIBA, κίνδυνος για ΑΕΚ

H FIBA φτάνει την κατάσταση στα άκρα και απειλεί να αποβάλει τις ομάδες που θα βρεθούν τη Μεγάλη Παρασκευή συνεδρίαση της Euroleague για το Eurocup στο Λονδίνο.

Απειλεί με αποβολές η FIBA, κίνδυνος για ΑΕΚ

Το πάει στα άκρα η FIBA η οποία ετοιμάζεται να κάνει πράξη τις απειλές της και να αποβάλει όποια ομάδα έχει εκπροσώπηση τη Μεγάλη Παρασκευή συνεδρίαση της Euroleague για τις ομάδες του Eurocup στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIBA το Μεγάλο Σάββατο, θα ληφθούν αποφάσεις για αποβολή των ομοσπονδιών και των εθνικών ομάδων, αν μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έχουν αποβάλει από τις εγχώριες διοργανώσεις τις ομάδες που επέλεξαν το Eurocup.

Πλέον η ΕΟΚ καλείται να αποβάλει την ΑΕΚ από το πρωτάθλημα, στην περίπτωση που οι "κιτρινόμαυροι" επιλέξουν να επιμείνουν στην απόφασή του να αγωνιστούν τη νέα σεζόν στο Eurocup.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο έγινε γνωστό ότι η Εθνική ομάδα της Ισπανίας αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυστηρή προειδοποίηση σε ΑΕΚ από ΕΟΚ
ΕΞΩ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ισπανία!
Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα