Σάκοτα: "Η νίκη επί της Χάποελ μάς δίνει ελπίδες πρόκρισης"

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Eurocup, τονίζοντας πως η "Ένωση" θέλει τη νίκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης.

Σάκοτα: "Η νίκη επί της Χάποελ μάς δίνει ελπίδες πρόκρισης"
INTIME SPORTS

Η σπουδαία νίκη επί της Νίζνι διατήρησε την ΑΕΚ σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση τoυ Eurocup.

Το βράδυ της Τετάρτης (04/11) η "Ένωση" υποδέχεται τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ΟΑΚΑ και θέλει να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη διοργάνωση, προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης.

Ο προπονητής του "Δικεφάλου", Ντράγκαν Σάκοτα, κατά τη διάρκεια της Media Day, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Ισραηλινούς, ενώ τόνισε πως πάντα πιστεύει ότι η ομάδα του είναι καλύτερη από οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αναλυτικά:

"Εμείς πάντα πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτεροι από οποιονδήποτε αντίπαλο, όμως αύριο παίζουμε εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας. Αν κάποιος παρακολουθεί τα ξένα πρωταθλήματα ξέρει τι σημαίνει Νίζνι Νόβγκοροντ και τι η νίκη που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα. Το ίδιο συμβαίνει και με την Χάποελ, που προέρχεται από τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι εκτός έδρας, οπότε ξέρουμε πόσο καλή ομάδα έχει και η νίκη που μας δίνει ελπίδες πρόκρισης είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας.

Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην Χάποελ και όποιος είδε το παιχνίδι της με την Γαλατασαράι μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. Είναι παίκτες υψηλού επιπέδου. Είναι πλήρης ομάδα και έχει στο σετ παιχνίδι πολλές ιδέες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK