Σάκοτα: "Σημαντική νίκη"

Ο Ντράγκαν Σάκοτα ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ επί της Νεπτούνας, εξήρε τη συμπαράσταση του κόσμου, ενώ έκανε ειδική μνεία στη συμμετοχή και τη συνεισφορά του Δημήτρη Μαυροειδή.

Σάκοτα: "Σημαντική νίκη"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για τη σπουδαία νίκη της "Ένωσης" επί της Νεπτούνας, τονίζοντας πως πλέον το παιχνίδι αποτελεί παρελθόν και το μυαλό της ομάδας βρίσκεται στο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Παράλληλα, εξήρε τη συμπαράσταση του κόσμου, ενώ έκανε ειδική μνεία στη συμμετοχή του Δημήτρη Μαυροειδή.

"Πρόκειται για μία σημαντική νίκη. Ήταν άλλωστε μονόδρομος για εμάς. Παίξαμε απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, όμως καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Θα πρέπει ωστόσο να αφήσουμε πίσω τη νίκη αυτή, διότι δεν έχουμε πολύ καιρό για να χαρούμε, και αυτό γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους οπαδούς μας, που έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να μας συμπαρασταθούν. Θέλουμε όμως τον κόσμο μας και στο ΟΑΚΑ το Σάββατο. Θέλουμε οι οπαδοί μας να είναι όλο και περισσότεροι. Τους έχουμε ανάγκη. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο".

Για τη συμμετοχή του Μαυροειδή: "Eίναι γεγονός, το είδαμε όλοι σήμερα ότι πλέον έχουμε πολλές λύσεις κοντά στο καλάθι. Προχωράμε όμως, δεν μένουμε εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νεπτούνας - ΑΕΚ 80-86

News 24/7

24MEDIA NETWORK