Σάκοτα: "Ζήτησα συγγνώμη από Λουκά και Κάρτερ"

Ο Ντράκαν Σάκοτα εξέπληξε με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Κράσνι Όκτιαμπ, στην πρεμιέρα της ΑΕΚ στο Eurocup.

Σάκοτα: "Ζήτησα συγγνώμη από Λουκά και Κάρτερ"
ΑΕΚ Σάκοτα

Δεν ήξερε ότι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Μαρκ Κάρτερ ήταν στο παρκέ για +30 λεπτά παραδέχθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα στη συνέντευξη μετά την ήττα από την Κράσνι Όκτιαμπρ και αποκάλυψε ότι τους ζήτησε συγγνώμη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: " Χάσαμε μια ευκαιρία ν' αρχίσουμε με νίκη παρόλο που δεν είμαστε σε φόρμα. Ψάχνω να βρω παιδιά που να μπορούν ν' αντέξουν γιατί σε αυτό το σημείο σκεφτόμαστε μόνο τις νίκες.

Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν είχαμε λύση για τον Μίτσελ. Παίξαμε πιεστική άμυνα, χωρίς όμως να τα καταφέρουμε. Αρχίσαμε καλά, φαινόταν ότι ξέραμε τι θέλουμε. Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι και λυπάμαι που χάθηκε η ευκαιρία. Έχουμε πάντως χρόνο να διορθώσουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Δεν είχα σχεδιάσει έτσι το παιχνίδι. Είπα και συγγνώμη στο Λουκά και τον Κάρτερ, γιατί δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορεί να έχουν παίξει περισσότερα από 30 λεπτά. Είναι πολύ δύσκολο να εφαρμόσεις στο παιχνίδι πράγματα που δεν είχες σκεφτεί καθόλου. Με τόσους τραυματισμούς πρώτη πεντάδα δεν έχω μπορέσει να βρω.

Τώρα περιμένουμε τον Κατσιβέλη και εύχομαι σύντομα να είμαστε σύντομα όλοι στην προπόνηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ-Κράσνι Οκτιαμπρ 94-96 (παρ)

Η χειρονομία, η αποχώρηση, η διακοπή στο ΟΑΚΑ και το "calma"

News 24/7

24MEDIA NETWORK