Αποσύρθηκαν οι τρεις ιταλικές από το Eurocup

Το Eurocup "χάνει" τις τρεις ιταλικές ομάδες, όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία της γείτονας.

Αποσύρθηκαν οι τρεις ιταλικές από το Eurocup

Λίγες ώρες αφότου η Γενική Συνέλευση της Euroleague επικύρωσε τις αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής των δύο διοργανώσεών της, η Ιταλική Ομοσπονδία μπάσκετ έσπευσε να ενημερώσει για την απόφαση τριών μελών της ν' απαρνηθούν το Eurocup.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Euroleague το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής για τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωσή της είχαν συμπεριληφθεί η ημιφιναλίστ Τρέντο, η Ρέτζιο Εμίλια και η Σάσαρι. Ωστόσο η FIP ανέφερε σε δική της πως και οι τρεις αυτές ομάδες έστειλαν γράμμα αποχώρησης από το συνεταιρισμό και της "προσάρτησής" τους σε διοργανώσεις που θα τελούν υπό την αιγίδα της FIBA.

 

Ουσιαστικά Τρέντο, Σάσαρι και Ρέτζιο Εμίλια υπέκυψαν στις πιέσεις που τους ασκήθηκαν για να μην χαθεί το προολυμπιακό από την Ιταλία.

Τούτες ήταν μέχρι τώρα οι βασικές διαρροές προς το Champions League. Μένει να φανεί τι θα συμβεί μετά το ραντεβού κορυφής την Τρίτη του Πάσχα στο Μόναχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαχώρισε τη θέση της από την Ευρωλίγκα η γαλλική λίγκα
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ