Ατυχία για Πελεκάνο στον Άρη

Απρόοπτο για τον Άρη ενόψει του αγώνα με την Μπουντούτσνοστ μετά τον τραυματισμό του Μιχάλη Πελεκάνου.

Ατυχία για Πελεκάνο στον Άρη

Ο Μιχάλης Πελεκάνος ενδέχεται να χάσει στο ευρωπαϊκό ματς με την Μπουντούτσνοστ στην Ποντγκόριτσα. Ο έμπειρος φόργουορντ του Άρη γύρισε το πόδι του στην προπόνηση της Δευτέρας και υπέστη διάστρεμμα. Ακριβής διάγνωση για το βαθμό του τραυματισμού θα γίνει μετά τις εξετάσεις και κατόπιν το ιατρικό επιτελείο των "κίτρινων" θ' αποφασίσει για το αν θ' ακολουθήσει την αποστολή στο Μαυροβούνιο.

Επειδή το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το ματς της Τετάρτης είναι μικρό, το πιθανότερο είναι πως ο Πελεκάνος δεν θα είναι στη διάθεση του Πρίφτη. Ακόμη και αν νιώθει καλύτερα, δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί.

Εφόσον επικυρωθεί η απουσία του Πελεκάνου, θα υπάρξει ένα μικρό κενό στο ροτέισον, το οποίο θα καλυφθεί αφενός με αύξηση του χρόνου συμμετοχής του φορμαρισμένου Ζάρα αφετέρου με σχήματα τριών περιφερειακών.

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας αναχωρεί το πρωί της Τρίτης.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ