Πρίφτης: "Είμαι εκνευρισμένος με κάποια πράγματα"

Γνωρίζοντας τις δυνατότητες της ομάδας του ο Δημήτρης Πρίφτης περίμενε τη νίκη στην Τραπεζούντα με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Πρίφτης: "Είμαι εκνευρισμένος με κάποια πράγματα"
Πρίφτης Άρης

Ο Δημήτρης Πρίφτης "έψεξε" τους παίκτες του για τη διαχείριση του αγώνα στα τελευταία λεπτά γιατί ήθελε περισσότερη ψυχραιμία στις κρίσιμες επιθέσεις.

Ο κόουτς του Άρη τόνισε: " Είναι σκληρός ο τρόπος που χάσαμε στο τέλος. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο, με πολλά λάθη. Προσπαθήσαμε μέσα από τη ζώνη να χρησιμοποιήσουμε τακτικά την άμυνα αυτή και να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας, την υποστηρίξαμε, την παίξαμε αρκετά καλά και μας έδωσε ευκαιρίες για εύκολα καλάθια. Δημιούργησε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας από τη Τράμπζονσπορ και έτσι διεκδικήσαμε τη νίκη. Είναι κρίμα που χάσαμε στο τέλος για ένα σουτ. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί πιστεύω ότι φτάσαμε κοντά. Αυτή τη στιγμή πρέπει να κλειδώσουμε το βράδυ αυτό και να πάμε στο επόμενο.

Ήταν μια κακή απόφαση αυτή του Γουότερς, δεν ήταν ούτε αυτό που θα ήθελα εγώ ούτε εκείνος. Απλώς καμιά φορά και ο αντίπαλος δεν σου επιτρέπει να κάνεις αυτά που θα ήθελες. Θα μπορούσε αυτό το σουτ να είχε μπει. Είναι καλός σε τέτοια σουτ. Δεν ήταν η καλύτερη επιλογή.

Αντίθετα το σουτ του Κοέν ήταν μια καλή επιλογή γιατί είχαμε δύο ευκαιρίες για τρίποντο. Όταν πας σε ένα σουτ και σε μία απόφαση, έτσι είναι τα ματς

Από τη μια θέλω να είμαι αισιόδοξος και ότι τα παιδιά έκαναν προσπάθεια και συγχαρητήρια για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το δεύτερο ημίχρονο, όμως είμαι εκνευρισμένος με κάποια μεμονωμένα πράγματα. Κρίμα να μην κερδίζουμε παιχνίδια σαν αυτό. Είναι στο πλαίσιο της δουλειάς που έχουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα.

Οι βολές είναι θέμα καθαρά προσωπικό όχι τόσο προπόνησης. Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να μην το επισημαίνω γιατί είναι και ψυχολογικό θέμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τράμπζονσπορ - Άρης 74-71

News 24/7

24MEDIA NETWORK