Πρίφτης: "Κάναμε ένα χαζό λάθος, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος"

Μόνο καλά λόγια είχε ένα πει ο Δημήτρης Πρίφτης στους παίκτες του μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ούνιξ.

Πρίφτης: "Κάναμε ένα χαζό λάθος, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος"
Πρίφτης Άρης

Παρά την αβλεψία να μην γίνει φάουλ στην τελευταία επίθεση της κανονικής περιόδου, ο Δημήτρης Πρίφτης έμεινε ικανοποιημένος τόσο από την προσπάθεια όσο και τη μεγάλη νίκη του Άρη στο Καζάν.

Ο Έλληνας κόουτς τόνισε: " Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για εμάς για δύο λόγους. Πρώτος λόγω της αξίας της αντιπάλου μας και ο δεύτερος επειδή έγινε μακριά από την έδρα μας. Είχαμε αμυντικό πλάνο. Η Ούνιξ είναι πολύ παραγωγική στην επίθεση, σκοράρει μέσο όρο 90 πόντους και για εμάς ήταν πολύ σημαντικό το ότι τους κρατήσαμε σε χαμηλό σκορ, 64 πόντους στην κανονική διάρκεια.

Κάναμε ένα χαζό λάθος στα τέσσερα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής περιόδου. Ήταν μια λάθος συνεννόηση. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τότε το παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες γιατί ψυχολογικά ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να συνέλθουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι στην παράταση. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας για το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο για εμάς να ταξιδεύουμε μια εβδομάδα και θα πρέπει να ελέγξουμε την κόπωσή μας.

Ο Βεζένκοφ είναι πολύ καλός παίκτης. Ήταν ο βασικός μας παίκτης τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά έτσι γίνεται. Αυτό είναι το φυσιολογικό, ο καλός παίκτης βρίσκει ένα καλύτερο συμβόλαιο. Μας λείπει, αλλά έχουμε δημιουργήσει μια καλή ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι τον έχουμε αντικαταστήσει με έναν συγκεκριμένο παίκτη. Θέλουμε να λειτουργούμε ως σύνολο, ως ομάδα και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ούνιξ - Άρης 73-74 παρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK