Πρίφτης: "Προσεγγίσαμε όπως έπρεπε το παιχνίδι"

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν είχε κανένα παράπονο από τους παίκτες του μετά την πειστική νίκη του Αρη επί της Τραμπζονσπόρ.

Πρίφτης: "Προσεγγίσαμε όπως έπρεπε το παιχνίδι"
Πρίφτης Άρης

Αναλυτικά τόνισε: "Συγχαρητήρια στους παίκτες για την αντίδραση που έδειξαν στο σημερινό παιχνίδι, για τα ψυχικά αποθέματα στο δεύτερο μέρος και σε όλη διάρκεια του αγώνα. Συγχαρητήρια για την εικόνα συνολικά ως ομάδα, απέναντι σε μία καλή ομάδα και προσεγγίσαμε όπως έπρεπε το παιχνίδι, αμυντικά για να έχουμε τύχη. Είχαμε επίσης καλό μακρινό σουτ σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα. Σημαντικό επίσης που καλύψαμε τη διαφορά, κοιτάμε το επόμενο με την Καβάλα.

Ο όμιλος είναι ανακατεμένος, οι ομάδες έχουν δείξει ότι είτε είναι ασταθείς είτε ότι έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν όλοι, όλους. Είναι παρακινδυνευμένο να κάνουμε πρόβλεψη εμείς θέλουμε λογικά άλλο ένα αποτέλεσμα για να πούμε ότι ήμαστε κοντά στην πρόκριση. Τα εντός είναι με θεωρητικά δυνατές ομάδες τα εκτός είναι... εκτός. Είναι δύσκολος όμιλος δεν μπορείς να κάνεις πρόβλεψη έχουμε καλή συγκομιδή και έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις.

Ο Ζάρας ήταν σημαντική βοήθεια, όπως βοήθησε και ο Τσούπκοβιτς όταν είχε πρόβλημα με τα φάουλ ο Ουάιτ. Επίσης ο Ουότερς με τον Μακνίλ μπορεί να μην σκόραραν αλλά είχαν 11 ασίστ. Ο Μακνίλ είχε πέντε κλεψίματα τα οποία εκφράστηκαν με άλλον παίκτη, Θεωρώ την συνεισφορά όλων σημαντική, για τον Ζάρα είμαι ικανοποιημένος που ήταν παραγωγικός στην επίθεση, έπαιξε σαν σκόρερ και έκανε ότι χρειάστηκε η ομάδα,η μπάλα έφτασε σε αυτόν με καλές πάσες από Ουότερς και Μακνίλ. Γενικά είχαμε καλή συνεισφορά από αρκετούς παίκτες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αρης-Τράμπζονσπορ 78-70

News 24/7

24MEDIA NETWORK