Πρίφτης: "Σκληρό παιχνίδι, δίκαια η Μπάνβιτ"

Ο Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη της Μπάνβιτ, τονίζοντας πως ο όμιλος είναι "ανοιχτός" σε όλα τα αποτελέσματα, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία του αγώνα.

Πρίφτης: "Σκληρό παιχνίδι, δίκαια η Μπάνβιτ"
Πρίφτης Άρης

Ο Άρης γνώρισε την ήττα με 96-84 από την Μπάνβιτ στην Τουρκία, πληρώνοντας τα πολλά λάθη στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των "κίτρινων", Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της τουρκικής ομάδας, στάθηκε στη δυσκολία του ομίλου, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Συγχαρητήρια στην Μπάνβιτ. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι σε μία ωραία ατμόσφαιρα. Κάναμε καλή αρχή στο παιχνίδι, όμως είχαμε πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ, ενώ σουτάραμε πολύ λίγες βολές σε σχέση με τον αντίπαλο. Αυτά τα δύο στοιχεία έπαιξαν τον καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Ο όμιλός μας είναι πολύ δύσκολος και όπως έχει φανεί ως τώρα, κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη. Έτσι, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να συνεχίσουμε και να παλεύουμε σκληρά σε κάθε αγώνα. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα με τον Κόροιβο".

Σε ερώτηση για τη διαιτησία, απάντησε: "Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα… Η Μπάνβιτ άξιζε τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπάνβιτ - Άρης 96-84

News 24/7

24MEDIA NETWORK