Πρίφτης: "Υπάρχει ένα κρίμα..."

Ο Δημήτρης Πρίφτης έκανε λόγο για μια υπέροχη διαδρομή που άφησε μία πίκρα στο φινάλε.

Πρίφτης: "Υπάρχει ένα κρίμα..."
Πρίφτης Άρης

Για ένα σουτ ή μια λανθασμένη επιλογή ο Άρης δεν θα συνεχίσει στο Eurocup, παρόλα αυτά ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε με περηφάνια για τους παίκτες του.

Ο Έλληνας κόουτς ανέφερε μετά το 83-68 επί της Μιλάνο: " Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους παίκτες για την όμορφη διαδρομή και την ωραία εμπειρία. Αν εξαιρέσουμε ελάχιστα ματς, όπως αυτό στο Μιλάνο, σταθήκαμε με αξιοπρέπεια. Κάναμε και υπερβατικές νίκες απέναντι σε έμπειρες και ακριβές ομάδες. Υπάρχει σίγουρα ένα κρίμα. Χάσαμε πρόκριση πρόκριση για ένα σουτ, ένα λάθος, μια στιγμή. Αυτό δεν αφαιρεί τίποτα από το μπράβο στα παιδιά και την ομάδα. Είναι το πρώτο βήμα μετά από τρία χρόνια απουσίας από την Ευρώπη, ένα καλό βήμα για τη συνέχεια.

Η ομάδα φτιάχτηκε με έντονο το κίνητρο της δίψας. Η προπόνηση που δεν κάνουμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τους συνεχόμενους έλειπε από κάποιους παίκτες. Τώρα θα το κάνουμε για να βελτιωθεί καθένας ατομικά. Υπάρχουν κάποια δεδομένα και με αυτά φτιάχνεις το ρόστερ. Έχω αποδείξει πως ό,τι κάνω το κάνω με σκέψη, ανάλυση και... λάθη γιατί δεν μπορείς να είσαι πάντα εύστοχος. Ο Τσούπκοβιρτς, όπως και όλοι οι παίκτες προπονούνται, έχουν καλή νοοτροπία και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης - Μιλάνο 83-68

News 24/7

24MEDIA NETWORK