Αγκομαχάει η Μπανταλόνα, δεν θα παίξει στην Ευρώπη

Η Μπανταλόνα δεν θα παίξει του χρόνου στο Eurocup, αφού απέσυρε τη συμμετοχή της.

Αγκομαχάει η Μπανταλόνα, δεν θα παίξει στην Ευρώπη

Η ευκαιρία που είχε η Μπανταλόνα να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις χάθηκε. Για οικονομικούς λόγους η διοίκηση της Τζοβεντούτ πήρε την απόφαση να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Eurocup, επιλέγοντας να μην επιβαρύνει το μπάτζετ της με επιπλέον λειτουργικά έξοδα.

"Ήταν μια δύσκολη, αλλά απολύτως αναγκαία απόφαση για την προστασία των συμφερόντων του συλλόγου σε μια προσπάθεια που πρέπει να εξασφαλιστεί η οικονομικών βιωσιμότητά της", τόνισε ο πρόεδρος Τζόρντι Βιγιακάμπα.

Η απόσυρση της συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν αναμένεται να επηρεάσει την παραμονή του Σάλβα Μαλδονάδο στην τεχνική ηγεσία. Λογικά θα ανανεώσει για δύο χρόνια.

Η Μπανταλόνα έπαιξε για τελευταία φορά το 2009-10. Είναι δύο φορές κάτοχος του τίτλου στο Eurocup, η τελευταία το 2008.

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ