Επική ανατροπή και επιστροφή στην Ευρωλίγκα με το σπαθί της!

Εφέτος έλειψε χάνοντας το... συμβόλαιό της, του χρόνου θα είναι παρούσα στη νέα μορφή της Ευρωλίγκας! Η Μάλαγα γυρίζει στην ελίτ, αφήνοντας εκτός τη Βαλένθια.

Επική ανατροπή και επιστροφή στην Ευρωλίγκα με το σπαθί της!

Ο ισπανικός "εμφύλιος" στην τελική φάση του Eurocup έκρυβε μια μεγάλη ανατροπή. Το αουτσάιντερ του ζευγαριού, η Μάλαγα, έκανε τη μεγάλη έκπληξη, "έσπασε" την έδρα της Βαλένθια που είχε το αβαντάζ νικώντας 63-58 και με 2-1 στη σειρά κατέκτησε το τρόπαιο. Μια επιτυχία που της ανοίγει ξανά την πόρτα για την Ευρωλίγκα, από την οποία απείχε εφέτος λόγω της νέας μορφής της και το "κόψιμο" μιας εκπροσώπου από την ACB προκειμένου να χωρέσουν 16.

Η ομάδα του Πλάθα ήταν στο καναβάτσο όταν στις αρχές της τέταρτης περιόδου βρέθηκε να χάνει 13 πόντους (56-43). Παρόλα αυτά κράτησε χωρίς πόντο τους Λεβαντίνους για 5'30'', ισοφάρισε (56-56) και αφού ολοκλήρωσε ένα 18-0, κατέκτησε το τρόπαιο της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της ULEB.

Ο Αλμπέρτο Ντίαθ είχε 12 πόντους και ο Τζαμάρ Σμιθ 10 από τους νικητές, μόνο ο Ντούμπλιεβιτς ξεχώρισε από τη Βαλένθια με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK