Ήδη στα ημιτελικά Ούνιξ και Βαλένθια

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου Ούνιξ Καζάν και Βαλένθια εξασφάλισαν από τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης τη συμμετοχή τους στην τετράδα του Eurocup.

Ήδη στα ημιτελικά Ούνιξ και Βαλένθια

Το σύνολο του Περάσοβιτς υποδέχθηκε την Άλμπα και την... έπιασε από το λαιμό. Με 33 πόντους από τον Τζάστον Ντόλμαν και 17 από τον Σαμ Βαν Ρόσομ επιβλήθηκε 86-54 και στον επαναληπτικό του Βερολίνου θα χρειαστεί απλώς να προστατεύσει το +32. Με 22 λάθη και μόλις 9 ασίστ η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν είχε τύχη στην Ισπανία.

Από την πλευρά τους οι Ρώσοι έκαναν επίδειξη ανωτερότητας επί τουρκικού εδάφους και επικράτησαν 81-68 της Άνκαρα με κορυφαίο τον Τσακ Έιντσον. Ο Κώστας Καϊμακόγλου είχε 9 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ, αντίθετα άποντοι έμειναν οι Ίαν Βουγιούκας και Νίκος Ζήσης.

Στον τρίτο προημιτελικό που έγινε στην Ιερουσαλήμ η Χάποελ νίκησε 81-78 της Νίζνι Νόβγκοροντ, αλλά στον επαναληπτικό οι γηπεδούχοι θα έχουν σίγουρα το πλεονέκτημα. Ο Γιοτάμ Χαλπερίν με 17 πόντους και 7 ασίστ ήταν ο ηγέτης των γηπεδούχων, ενώ ο Ντέργουιν Κίτσεν είχε 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Οι Ντίζον Τόμπσον και Πρίμοζ Μπρέζετ είχαν από 21 πόντοι για την ομάδα του Λούκιτς.

Την Τρίτη η Μπουντιβέλνικ είχε φτάσει στο 82-79 επί του Ερυθρού Αστέρα στο ουδέτερο Κάουνας, η ρεβάνς του Βελιγραδίου όμως θα είναι διαφορετική υπόθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK