Μαρκόπουλος: "Ολυμπιακός, ταξίδι, απουσίες"

Τους παράγοντες που δεν επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τις πιθανότητές του ανέλυσε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τον αποκλεισμό στη Γαλλία.

Μαρκόπουλος: "Ολυμπιακός, ταξίδι, απουσίες"
Μαρκόπουλος ΑΕΚ

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μιλώντας μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Λιμόζ, στάθηκε στις απουσίες των Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη αλλά και στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα έπαιξε με τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας κόουτς ανέφερε: " Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά στην Ευρώπη. Περάσαμε στους 32, αγωνιστήκαμε σκληρά, αλλά η πορεία μας έφτασε ως εδώ. Είμαστε μία ομάδα που δεν έχει μεγάλο βάθος και οι απουσίες δύο παικτών, ειδικά όταν αυτοί είναι βασικοί, παίζουν ρόλο μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το ταξίδι.

Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει εάν ήμασταν πλήρεις κι αν δεν είχαμε την κούραση που μας έφερε το ταξίδι, αλλά και το γεγονός ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο ματς πριν από 48 ώρες. Όλα παίζουν ρόλο σε ένα αποτέλεσμα. Η Λιμόζ έχει πολύ καλούς παίκτες και η αλλαγή της με το νέο προπονητή είναι εμφανής.

Καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά ακόμη και στους 9, αλλά εκεί από την μία εμείς δεν βάλαμε κάποια σουτ, η Λιμόζ έβαλε τα δικά της, έχει καλό σύνολο και σίγουρα θα αντιδρούσε, όπως και το έκανε. Εμείς δεν μπορέσαμε να πιέσουμε την αντίπαλη ομάδα κάτω από το καλάθι, ήμασταν άστοχοι και αυτό δυνάμωσε την Λιμόζ στην περιφέρεια".

Δέδας: "Αποκλεισμός λόγω Ολντενμπουργκ"

Ο Γιώργος Δέδας είπε μετά το τέλος του αγώνα με την Λιμόζ: " Τελειώσαμε το Eurocup με θετικές εντυπώσεις. Η ομάδα έπαιξε και κέρδισε καλές ομάδες. Απλά το ματς με την Ολυμπιακό ήταν πριν δύο μέρες. Η Λιμόζ έβαλε τα σουτ και ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε στο ματς".

Για την φετινή πορεία: "Πιστεύω πως η πρόκριση χάθηκε στα ματς με την Ολντενμπουργκ. Πριν το πρώτο ματς με την Ολντενμπουργκ, προερχόμασταν από νίκη απέναντι ΑΕΚ στην οποία είχαμε δώσει όλη την ενέργειά μας. Εκεί χάθηκε η πρόκριση. Είχαμε ένα από τα πέντε τελευταία μπάτζετ της διοργάνωσης και δώσαμε το 100%".

Για την συνέχεια: "Το να προετοιμάσουμε για ένα ματς μία εβδομάδα θα μας κάνει καλό. Θα έχουμε ξεκούραση. Τώρα δεν έχουμε περιθώρια για στραβοπατήματα αρχής γενομένης από το ματς με το Ρέθυμνο".

Για την στήριξη των οπαδών του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο ματς με την Ολντενμπουργκ: " Οι οπαδοί στο εξωτερικό μας συμπαραστέκονται και θέλουμε ο κόσμος να μας βοηθάει. Ο κόσμος της ομογένειας όποτε έχει την ευκαιρία, έρχεται και μας βλέπει. Τους ευχαριστούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λιμόζ - ΠΑΟΚ 79-61

News 24/7

24MEDIA NETWORK