Μετάθεση στο Βαρέζε-Αντβέρπ λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος

Η FIBA Europe εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως η αναμέτρηση μεταξύ της βελγικής Αντβέρπ και της Βαρέζε για προημιτελικά του Eurocup δεν θα διεξαχθεί λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες.

Μετάθεση στο Βαρέζε-Αντβέρπ λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες έχουν δημιουργήσει πανικό σ' όλο τον κόσμο. Όπως είναι λογικό, μία τέτοια εξέλιξη δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τα αθλητικά γεγονότα.

Γι' αυτό το λόγο, η FIBA Europe εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίηση πως η αναμέτρηση μεταξύ της βελγικής Αντβέρπ και της Βαρέζε για προημιτελικά του Eurocup μετατέθηκε για τις 24 Μαρτίου, αντί για τις 23 που ήταν προγραμματισμένο.

Η ανακοίνωση της FIBA Europe

"Το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς στο FIBA Europe Cup ανάμεσα στη Βαρέζε και την Αντβέρπ μετατέθηκε για τις 24 Μαρτίου, 21:30. Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη, 23 Μαρτίου. Έπειτα από τα τραγικά γεγονότα στις Βρυξέλλες, το αεροδρόμιο εκκενώθηκε και έκλεισε ενώ όλες οι σημερινές προγραμματισμένες πτήσεις ακυρώθηκαν. Πλέον η Αντβέρπ θα ταξιδέψει στην Ιταλία την Τετάρτη. Η FIBA Europe θα ήθελε να εκφράσει τα συλληπτήρια και τις σκέψεις της στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων και στις οικογένειές τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK