Eurocup μόνο για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα είναι η μόνη ελληνική ομάδα που θα συμμετάσχει στο Eurocup της προσεχούς περιόδου. Εκτός ο Πανιώνιος.

Eurocup μόνο για ΠΑΟΚ

Με μία και μοναδική ελληνική συμμετοχή, αυτήν του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί το Eurocup της σεζον 2014-15. Οι "Θεσσαλονικείς" βρίσκονται κανονικά στη λίστα της ULEB, κάτι που δεν συμβαίνει όμως και με την περίπτωση του Πανιωνίου.

Οι "κυανέρυθροι" ναι μεν είχαν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους βάσει της τέταρτης θέσης που κατέκτησαν στο πρωτάθλημα της σεζον 2013-14, όμως τα οικονομικά προβλήματα που έφερε η αποχώρηση του Ηλία Λιανού από την προεδρία της ομάδας οδήγησαν στην απόφαση της αποχής από την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο Eurocup είναι οι εξής: Άρτλαντ Ντράγκονς, Μπάμπεργκ, Όλντενμπουργκ, Τέλεκομ Βόννης (Γερμανία), Μπάνβιτ, Μπεσίκτας, Καρσίγιακα (Τουρκία), Σαρλερουά (Βέλγιο), Μπίσονς (Φινλανδία), Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο), Σαραγόσα, Σεβίλλη, Γκραν Κανάρια (Ισπανία), Πλοϊέστι (Ρουμανία), Καντού, Ρέτζιο Εμίλια, Βίρτους Ρόμα (Ιταλία), Ντιζόν, Παρί Λεβαλουά, Νανσί (Γαλλία), Χίμκι, Κράσνι Οκτιάμπρ, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Τριούμφ (Ρωσία), ΠΑΟΚ (Ελλάδα), Παρτιζάν (Σερβία), Ολίμπια Λιουμπλιάνας (Σλοβενία), Βέντσπιλς (Λετονία).

Σε αυτές θα προστεθούν και άλλες επτά ομάδες που δεν θα καταφέρουν να προκριθούν στην Ευρωλίγκα.

Οι ομάδες των προκριματικών της Ευρωλίγκα είναι οι εξής: Βιλερμπάν (Γαλλία), Νίμπουρκ (Τσεχία), Χαποέλ Μιγκντάλ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία), Ζιέλονα Γκόρα (Πολωνία), Στρασμπούρ (Γαλλία), Οστάνδη (Βέλγιο), Ούνιξ Καζάν (Ρωσία).

News 24/7

24MEDIA NETWORK