"Γεμάτη ομάδα η Μπούντουτσνοστ"

Σούλης Μαρκόπουλος και Κώστας Κακαρούδης αναφέρθηκαν στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Μπούντουτσνοστ.

"Γεμάτη ομάδα η Μπούντουτσνοστ"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να τρέξει για να σταματήσει τον ρυθμό της Μπούντουτσνοστ, αν θέλει να φτάσει στη νίκη. " Είναι γεμάτη ομάδα στην ρακέτα και με πόιντ γκαρντ επιπέδου Ευρωλίγκας. Εμείς πρέπει να τρέξουμε και να σταματήσουμε το ρυθμό τους, τους αιφνιδιασμούς τους", σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: " Πιστεύω ότι η Μπούντουτσνοστ είναι πιο ομάδα από πέρσι, είναι πιο γεμάτη σε όλες τις γραμμές. Εχει εμπειρία στους πόιντ γκαρντ με τον Κουκ, φέτος είναι τελείως διαφορετική κατάσταση".

Για την κούραση: " Αυτό θα φανεί, και οι αντίπαλες ομάδες αντιμετωπίζουν ίδιες καταστάσεις".

Για την ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης: " Αλλες φορές είμαστε ικανοποιημένοι, άλλες δεν είμαστε. Εξαρτάται και από τον αντίπαλο, πόσο μας αφήνει. Σιγά σιγά θα βελτιωνόμαστε. Αυτά που θέλουμε να κάνουμε χρειάζονται χρόνο, για να δείξουμε στους παίκτες πως και ποια στιγμή θα κινηθούν".

Για το πρόβλημα στον τομέα των ριμπάουντ: " Θα προσπαθήσουμε περισσότερο, θέλει μεγαλύτερη συγκέντρωση".

Κακαρούδης: "Πρόκειται για έμπειρη ομάδα"

Ο Κώστας Κακαρούδης από την πλευρά του μίλησε για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του προκειμένου να φτάσει την Τετάρτη (12/11) στη νίκη, αλλά και το προφίλ της Μπούντουτσνοστ.

" Παίζουμε με ακόμη μία καλή ομάδα με καλό και έμπειρο ρόστερ. Καλούμαστε να ανταποκριθούμε και σε αυτό το παιχνίδι" είπε αρχικά ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: " Εχουμε εικόνα από τον αντίπαλο. Πρόκειται για μία έμπειρη ομάδα, με παίκτες που έπαιξαν Ευρωλίγκα. Εχουν γρήγορο ρυθμό που εμείς πρέπει να σταματήσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να επιβάλλουμε εμείς τον δικό μας ρυθμό. Πάντα, ξεκινάμε από την άμυνα, χτίζουμε εκεί και μπροστά προσπαθούμε να βγάλουμε τις συνεργασίες μας".

Για το κομμάτι των ριμπάουντ και την βελτίωση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: " Είναι καθοριστικός παράγοντας σε κάθε παιχνίδι. Χρειάζεται θέληση και αυτοσυγκέντρωση για να μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και τα ριμπάουντ".

Για τον τραυματισμό του Μαργαρίτη: " Μας λείπει πολύ ο Μαργαρίτης, όπως και ο καθένας όταν απουσιάζει. Η ομάδα στηρίζεται στο σύνολο και όχι στις ατομικές επιδόσεις. Ανυπομονούμε να ξαναέρθει κοντά μας".

Για τον επιθετικό πλουραλισμό της ομάδας: " Η ομάδα είναι φτιαγμένη έτσι. Με αυτό τον τρόπο είναι πιο δύσκολο και για τους αντιπάλους να μας αντιμετωπίσουν".

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: " Τα παιχνίδια δίνουν ρυθμό αλλά οι συνεχείς μετακινήσεις φέρνουν και κούραση. Πρέπει να τα βάλουμε στην ζυγαριά και να βρούμε ισορροπία. Είναι πενήντα-πενήντα. Τα ταξίδια επιβαρύνουν τα κορμιά μας, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK