Γι' αυτό ηττήθηκε από την Καρσίγιακα

Πώς οι αριθμοί "εξηγούν" την ήττα του ΠΑΟΚ από την Καρσίγιακα. Η άμυνα του "Δικεφάλου", η "πεσμένη" επίθεση σε σχέση με άλλα ματς στο "Παλατάκι" και η παρουσία των Κάρτερ και Βον.

Γι' αυτό ηττήθηκε από την Καρσίγιακα
INTIME SPORTS

Απέναντι στην Καρσίγιακα δεν εμφανίστηκε ο γνωστός καλός φετινός ΠΑΟΚ με συνέπεια τη δεύτερη ήττα στο Eurocup. Με τη βοήθεια των αριθμών, η ανάλυση είναι ευκολότερη. Είναι χαρακτηριστικό πως στις προηγούμενες εφετινές νίκες του ο Δικέφαλος δεχόταν κατά μέσο όρο 64,7 πόντους (σ.σ. χωρίς τις παρατάσεις με Ρέθυμνο και Καρσίγιακα) ενώ κόντρα στην Καρσίγιακα την Τετάρτη δέχτηκε 79 πόντους.

Υπήρξε δηλαδή αμυντικό πρόβλημα για την ομάδα του Μαρκόπουλου, η οποία συν τοις άλλοις δεν ήταν τόσο παραγωγική στην έδρα του όπως σε προηγούμενα ματς. Πριν από τον αγώνα με τους Τούρκους πετύχαινε μέσο όρο 81,2 πόντους (σ.σ. δεν υπολογίζουμε την παράταση του αγώνα με το Ρέθυμνο) και κόντρα στην Καρσίγιακα σημείωσε 74

Τέλος, υπήρχε πτώση στα νούμερα των Μαρκ Κάρτερ και Τζούλιαν Βον, οι οποίοι είναι οι πρώτοι δύο σκόρερ του ΠΑΟΚ εφέτος. Ο πρώτος πέτυχε επτά πόντους την Τετάρτη ενώ πριν από το ματς με τους Τούρκους είχε μέσο 13,5 πόντους. Σχετικά με τον Βον, "φόρτωσε" το καλάθι της Καρσίγιακα με 8 πόντους ενώ πριν το παιχνίδι της Τετάρτης είχε κατά μέσο όρο 12.

Εν τω μεταξύ στον ΠΑΟΚ άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός πως παρά την ήττα από την Καρσίγιακα, ο κόσμος χειροκρότησε αναγνωρίζοντας έτσι την προσπάθεια των παικτών.

Τέλος, η στοιχηματική εταιρία που διαφημίζεται στη φανέλα του ΠΑΟΚ στο Eurocup (η συμφωνία αφορά και τον θεσμό του Κυπέλλου) ανακοίνωσε ότι σταματάει προσωρινά τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα έως ότου δημιουργηθούν ξανά οι προϋποθέσεις για νόμιμη λειτουργία στην Ελλάδα.

Ασφαλώς και η εξέλιξη αυτή απασχολεί την ΚΑΕ. Μέχρι στιγμής η συνεργασία κύλησε άψογα και πλέον είναι άγνωστο αν θα υπάρχει στο εξής κάποιο πρόβλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK