Η "πληγή" της άμυνας

Από τους 70,6 πόντους μέσο όρο που είχε δεχτεί ο ΠΑΟΚ στα πρώτα πέντε παιχνίδια του μέσα στον Γενάρη, στις τελευταίες τρεις ήττες έχει δεχτεί 87 πόντους μέσο όρο.

Η "πληγή" της άμυνας
ULF DUDA / FOTODUDA.DE

Τα άσχημα αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται και μετά τις ήττες από την Ολντενμπουργκ στο "Παλατάκι" (19/1) και την Κηφισιά εκτός έδρας (23/1), ο "Δικέφαλος" την Τρίτη έχασε (83-71) -ξανά- από τους Γερμανούς. Απέναντι στην ομάδα του Μλάντεν Ντρίγεντσιτς οι "ασπρόμαυροι" έκαναν κακή εμφάνιση και μέχρι το 30' είχαν δεχτεί 74 πόντους.

Το ματς τελείωσε με την Ολντενμπουργκ να έχει πετύχει 83 πόντους και το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά όπως έγινε τόσο στο παιχνίδι απέναντι στην γερμανική ομάδα στη Θεσσαλονίκη (ο ΠΑΟΚ δέχτηκε 81 πόντους), όσο και στον αγώνα με την Κηφισιά (ο "Δικέφαλος" δέχτηκε 97 πόντους).

Στις τελευταίες -συνεχόμενες- τρεις ήττες, λοιπόν, οι "ασπρόμαυροι" δέχτηκαν 87 πόντους μέσο όρο ενώ πριν από αυτά τα ματς (δύο με Ολντενμπουργκ και ένα με Κηφισιά), είχαν δώσει πέντε αγώνες μέσα στον Γενάρη και ο μέσος όρος πόντων που δέχτηκαν ήταν πολύ χαμηλότερος.

Συγκεκριμένα απέναντι σε Κόροιβο, Βαλένθια, Καβάλα, Λιμόζ και ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ είχε παθητικό 70,6 πόντους ανά παιχνίδι έχοντας "μαζέψει" τέσσερις νίκες σε πέντε ματς (ο "Δικέφαλος" έχασε μόνο από την Βαλένθια στην Ισπανία).

News 24/7

24MEDIA NETWORK