Κινδυνεύει με αποκλεισμό ο ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι στην Ευρωλίγκα, ο Μπάνε Πρέλεβιτς αναζητάει λύση, αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού από το Eurocup.

Κινδυνεύει με αποκλεισμό ο ΠΑΟΚ

Ορατός είναι ο κίνδυνος του αποκλεισμού και της αποβολής του ΠΑΟΚ από τη διοργάνωση του Eurocup με αφορμή συσσωρευμένες οφειλές της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα με έγγραφο της διοργανώτριας αρχής που έφτασε στην ομάδα, στην ΕΟΚ και στον ΕΣΑΚΕ ο ΠΑΟΚ οφείλει ποσό που πλησιάζει τις 100.000 ευρώ και αν δεν φροντίσει για την άμεση καταβολή τους θα του απαγορευτεί η συμμετοχή στη διοργάνωση!

Ο ΠΑΟΚ δεν πλήρωσε το περσινό παράβολο συμμετοχής ύψους 15.000 ευρώ το οποίο καλύφθηκε με εγγύηση του ΕΣΑΚΕ και το ποσό δεν έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα! Στο ποσό αυτό προστίθεται το φετινό παράβολο συμμετοχής αλλά και ένα έξτρα ποσό που ζητάει η Ευρωλίγκα ως εγγύηση φερεγγυότητας', αφού θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ συστηματικά δεν είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις του.

Σε επικοινωνία του με ανθρώπους της Ευρωλίγκας ο Μπάνε Πρέλεβιτς υποστήριξε ότι υπάρχει δυσκολία καταβολής των χρημάτων λόγω της επιβολής των τραπεζικών capital controls. Αλλά η Ευρωλίγκα δεν δείχνει διατεθειμένη να δεχθεί τον ισχυρισμό αφού οι άλλες δύο ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση (ΑΕΚ, Αρης) έχουν ήδη πληρώσει και εντός προθεσμιών τα δικά τους παράβολα συμμετοχής.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ