Μαργαρίτης: "Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω"

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε στον αγώνα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν καθώς και για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.

Μαργαρίτης: "Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω"
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα είπε: "Ηταν μία κακή εμφάνιση απέναντι σε μία καλή ομάδα. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, τους αφήσαμε χώρο, πέτυχαν εύκολα καλάθια και πήραν πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Δυστυχώς έρχονται και τέτοιες ήττες, πρέπει να το ξεπεράσουμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι".

Το ταξίδι για την Ρωσία είναι δύσκολο, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίει το ταξίδι. Ήταν, απλώς, μία κακή εμφάνιση. Δεν μας πήγε καλά στο παιχνίδι. Δεν είχαμε την συγκέντρωση που έπρεπε στο πλάνο μας, γι' αυτό ήρθε τέτοια ήττα. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας".

Συνεχίζοντας τόνισε: "Πρέπει, πλέον, να διαχειριστούμε την ψυχολογία μας για να φανούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Ευελπιστώ και οι άλλες ομάδες να χάσουν στην έδρα της Κουμπάν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την κούραση, την οποία, πάντως, πρέπει να την βγάλουμε από το μυαλό μας. Έχουμε έμπειρους παίκτες και θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την ήττα. Είναι λίγο δύσκολο, φυσικά, για τον κόσμο να μην πάρει στραβά μία τόσο βαριά ήττα. Σίγουρα, πάντως, δεν πρέπει εμείς οι παίκτες να το πάρουμε στραβά, για να μην μας πάρει από κάτω. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".

Για την "κόντρα" του Σούλη Μαρκόπουλο με τον γιο του Χάρη στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Κόροιβο, ανέφερε: "Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για τον κόουτς Χάρη, εμείς οι παίκτες θα κάνουμε την δουλειά μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK