Μαρκόπουλος: "Αυτόν τον παίκτη θέλουμε"

Η ανάγκη απόκτησης περιφερειακού από τον ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο εμφανής και μετά την ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στη Θεσσαλονίκη ο Σούλης Μαρκόπουλος περιέγραψε τι στιλ παίκτη αναζητάει.

Μαρκόπουλος: "Αυτόν τον παίκτη θέλουμε"

Ο κόουτς του Δικεφάλου τόνισε: " Θέλουμε έναν παίκτη που να βοηθήσει την ομάδα και όχι να συμπληρώσει το κενό. Υπάρχει μια κούραση που βγαίνει στους παίκτες με αποτέλεσμα η προπόνηση να έχει ελαττωθεί για να ανταποκριθούν οι παίκτες στην προσπάθεια που κάνουν. Αυτή τη στιγμή μπορεί να υπάρχει κάτι σχετικά με το θέμα του παίκτη, αλλά μετά από δύο ώρες να μην υπάρχει και μπορεί να μην έχουμε και τίποτα τώρα αλλά μετά να υπάρχει κάτι. Ολα τώρα είναι στον αέρα. Θέλουμε έναν παίκτη που να μπορεί να οργανώνει και να έχει ρόλο και στο σκοράρισμα. Και στην περιφέρεια να δώσει ευχέρεια στην κίνηση της μπάλας".

Σχετικά με το παιχνίδι ο Μαρκόπουλος υποστήριξε: " Ήταν πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που είναι άλλο επίπεδο σε σχέση με εμάς και έχει σκληρή άμυνα αλλά και καλούς παίκτες. Είχε την ευχέρεια ο αντίπαλος προπονητής να έχει μια δυνατή πεντάδα. Εμείς καταφέραμε ένα δεκάλεπτο να κερδίσουμε και ήταν δύσκολο να κρατήσουμε ως το τέλος. Όταν παίζεις με αυτή την ομάδα που σταματάει όλους τους τρόπους που παίζεις, δεν μπορείς να πεις για επιθετική δυστοκία. Σίγουρα η απουσία του Χαραλαμπίδη είναι μεγάλη, υπάρχει κούραση και μικροτραυματισμοί και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε μέχρι τέλος του Δεκέμβρη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK