Μαρκόπουλος: "Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα"

Η άμυνα ήταν αυτή που "πλήγωσε" τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Καρσίγιακα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής του "Δικεφάλου", Σούλης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος: "Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα"

Συγκεκριμένα ο κόουτς των "ασπρόμαυρων" τόνισε:

"Ηταν ένα δύσκολο ματς. Η Καρσίγιακα είναι μια ομάδα που αλλάζει συνέχεια ρυθμούς κατά την διάρκεια του αγώνα. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, δώσαμε εύκολα καλάθια στη μέση του γηπέδου. Κάπου στη ζώνη που έπαιξαν, μπερδευτήκαμε. Δεν πήραμε καλές αποφάσεις στο τέλος και δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να κερδίσει. Κάναμε λάθη αμυντικά που δεν έπρεπε να κάνουμε. Σε κάποιο σημείο μπερδεύτηκαν οι παίκτες. Βλέπουμε πως βασικοί παίκτες δεν σκόραραν όπως άλλες φορές".

Συνεχίζοντας τόνισε: "Οι παίκτες προσπάθησαν, για 35 λεπτά ελέγχαμε το σκορ και δεχτήκαμε μεγάλα καλάθια από τους αντιπάλους. Αυτή η ομάδα στο παιχνίδι στην Τουρκία δέχτηκε στο τέλος δύο τρίποντα".

Σαλούστρος: "Κολλήσαμε στην ζώνη τους..."

Ο Χρήστος Σαλούστρος είπε: " Χάσαμε στο τέλος. Δεν κατεβάζουμε το κεφάλι, έχουμε δύσκολη συνέχεια. Ελέγχαμε το ματς ως το 35', στη ζώνη τους λίγο κολλήσαμε και έχουμε μέρες για να δουλέψουμε σε αυτές τις αδυναμίες. Αφήνουμε πίσω αυτό το ματς και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό".

Για την άμυνα: "Δεχτήκαμε πολλούς πόντους. Οι 79 πόντοι είναι πολλοί ενώ σε άλλα ματς κρατούσαμε τους αντιπάλους στους 60 με 65 πόντους. Η άμυνα μας δεν ήταν καλή και δεν κάναμε καλή δουλειά. Εχουμε περιθώρια βελτίωσης".

Oσουνέρ: "Θέλαμε εκδίκηση για την ήττα στην Τουρκία"

Ο βοηθός του Ουφούκ Σάριτσα (ο τεχνικός της Καρσίγιακα δεν βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου), Σερβέτ Ουσουνέρ, είπε:

"Ηταν σημαντική νίκη για εμάς γιατί χάσαμε κάποια ματς στο τέλος. Θεωρούσαμε κομβικό αυτό το ματς για την συνέχεια και για να μην χάσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την δεύτερη θέση. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, έχει έναν αξιοσέβαστο προπονητή. Χάσαμε στην Τουρκία και θέλαμε την εκδίκηση σήμερα. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για την φιλοξενία και όλα ήταν εξαιρετικά μέχρι το πανό (σ.σ. μιλάει για το υβριστικό πανό κατά της Τουρκίας) που εμφανίστηκε. Από ότι κατάλαβα αυτή η ενέργεια δεν ήταν αποδεκτή από τον επίσημο ΠΑΟΚ αλλά και το σύνολο του κόσμου της ομάδας. Για την διαιτησία αδυνατούμε να καταλάβουμε την αποβολή του προπονητή μας ενώ υπήρχαν σφυρίγματα που δεν ήταν υψηλού επιπέδου. Μετά την αποβολή του προπονητή, προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την ηρεμία. Δεν κάναμε κάτι εξτρά. Είμαστε μια ομάδα με χημεία και απλά θέλαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι".

Για την αποβολή του κόουτς, Σάριτσα (δέχτηκε δύο τεχνικές ποινές): " Δεν έχω σαφή άποψη. Πιθανόν να είχαν δίκιο οι διαιτητές αλλά έπρεπε να σκεφτούν τι έγινε μέχρι να αποβληθεί. Με τα σφυρίγματα τους, του προκάλεσαν εκνευρισμό".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει το μπόνους της ισοβαθμίας (κέρδισε στην Τουρκία με περισσότερους πόντους από ότι έχασε στη Θεσσαλονίκη): "Παίζουμε στην τελευταία αγωνιστική με την Κουμπάν. Μέχρι το τελευταίο παιχνίδι θα είναι ρευστά τα πράγματα. Εμείς παλεύουμε για την πρώτη θέση και το χειρότερο για την δεύτερη".

Για το γιατί δεν έδωσε το παρών στην συνέντευξη Τύπου ο Σάριτσα: "Ηταν απόφαση δική του...".

Στρόμπερι: "Η ζώνη μας βοήθησε..."

Ο Ντάριλ Στρόμπερι (πρώτος σκόρερ του αγώνα) είπε: "Ηταν ένα σκληρό ματς. Βάλαμε μεγάλα σουτ, ο ΠΑΟΚ τα έχασε και εκεί κρίθηκλε το ματς. Η ζώνη μας βοήθησε και αναγκάσαμε τον ΠΑΟΚ να πετύχει πολλά τρίποντα".

Για την αποβολή του προπονητή της Καρσίγιακα (δέχτηκε δύο τεχνικές ποινές): " Ετσι φέρεται σε όλα τα ματς. Δεν μας ένοιαζε αυτό το θέμα, ήμασταν συγκεντρωμένοι και στο τέλος ήμασταν σίγουροι πως μπορούσαμε να τα καταφέρουμε".

Για την εμφάνισή του: " Σίγουρα ήταν το καλύτερο μου ματς. Εβαλα τα σουτ σήμερα και ανέβηκε η αυτόπεποίθησή μου".

Για την "μονομαχία" του με τον Κάρτερ: "Η δουλειά μου ήταν να δυσκολέψω τον Κάρτερ και στις δύο πλευρές του γηπέδου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK