Μαρκόπουλος: "Λάθη εμείς, μεγάλα καλάθια η Ολντενμπουργκ"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε μια κρυφή ελπίδα για διπλό, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε.

Μαρκόπουλος: "Λάθη εμείς, μεγάλα καλάθια η Ολντενμπουργκ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Ολντενμπουργκ στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο κόουτς του Δικεφάλου σχολίασε: " Συγχαρητήρια στην Όλντενμπουργκ, ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια. Της εύχομαι καλή επιτυχία και να προκριθεί στους 16. Ήρθαμε πιστεύοντας ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, παρά την ήττα μας στη Θεσσαλονίκη.

Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, πιστεύω ότι είχαμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα, μέχρι τα τελευταία δύο λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί κάναμε μερικά σημαντικά λάθη και η Όλντενμπουργκ πήρε μία διαφορά 9 πόντων. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, συνέχισε βάζοντας ορισμένα μεγάλα σουτ, πήρε πολύ μεγάλη διαφορά και ουσιαστικά εκεί τελείωσε το παιχνίδι".

Από την πλευρά του ο Απόλλων Τσόχλας τόνισε: " Γι' αυτό το παιχνίδι υπάρχουν δύο κομμάτια που μπορούμε να σχολιάσουμε. Το ένα είναι το αγωνιστικό, στο οποίο για ακόμη μία φορά δείξαμε ότι έχουμε αρκετά προβλήματα και δεν ήμασταν επαρκείς σαν ομάδα και παρά το καλό μας ξεκίνημα. Είχαμε ένα πολύ μεγάλο κενό διάστημα, στο οποίο πήρε ο αντίπαλός μας διαφορά και εκεί χάθηκε το ματς. Το δεύτερο κομμάτι είναι ο κόσμος, αυτό που ζήσαμε σήμερα ήταν απίστευτο.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε να μας δει. Τους ζητάμε συγνώμη για την απόδοσή μας. Ήταν εκπληκτικοί. Ήρθαν 1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο και φώναζαν ασταμάτητα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μπορώ να πω ότι ήταν συγκινητικοί οι οπαδοί και η παρουσία τους άγγιξε πολλά από τα παιδιά της ομάδας που ήταν επίσης συγκινημένα, γιατί δεν περίμεναν ή ίσως και να μην είχαν δει ξανά τέτοια ατμόσφαιρα. Τους ευχαριστούμε πολύ".

Εν τω μεταξύ, παρά την κάκιστη εμφάνιση οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στήριζαν τους παίκτες και ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση " Το ευχαριστώ είναι λίγο για τους καταπληκτικούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ μας που ήρθαν στο Ολντενμπουργκ από κάθε γωνιά της Γερμανίας, ακόμη κι από την Ελλάδα! Και μπράβο για τον αθλητικό πολιτισμό που δίδαξαν με την συμπεριφορά τους. Τους πικράναμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί".

Τσόχλας: "Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο"

Για την ήττα από την Ολντενμπουργκ, ο Απόλλωνας Τσόχλας είπε μετά το τέλος του αγώνα:

"Γι' αυτό το παιχνίδι υπάρχουν δύο κομμάτια που μπορούμε να σχολιάσουμε. Το ένα είναι το αγωνιστικό, στο οποίο για ακόμη μία φορά δείξαμε ότι έχουμε αρκετά προβλήματα και δεν ήμασταν επαρκείς σαν ομάδα και παρά το καλό μας ξεκίνημα. Είχαμε ένα πολύ μεγάλο κενό διάστημα, στο οποίο πήρε ο αντίπαλός μας διαφορά και εκεί χάθηκε το ματς".

"Το δεύτερο κομμάτι είναι ο κόσμος, αυτό που ζήσαμε σήμερα ήταν απίστευτο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε να μας δει. Τους ζητάμε συγνώμη για την απόδοσή μας. Ήταν εκπληκτικοί. Ήρθαν μιάμισι ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο και φώναζαν ασταμάτητα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μπορώ να πω ότι ήταν συγκινητικοί οι οπαδοί και η παρουσία τους άγγιξε πολλά από τα παιδιά της ομάδας που ήταν επίσης συγκινημένα, γιατί δεν περίμεναν ή ίσως και να μην είχαν δει ξανά τέτοια ατμόσφαιρα. Τους ευχαριστούμε πολύ".

Ντρίγεντσιτς: "Αξίζαμε την νίκη"

Ο προπονητής της Ολντενμπουργκ, Μλάντεν Ντρίγεντσιτς, όπως είναι λογικό εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, είπε: "Για περίπου 30 λεπτά, οι οπαδοί είδαν ένα μεγάλο παιχνίδι από τις δύο ομάδες. Εμείς αξίζαμε την νίκη γιατί ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Ελέγχαμε τους βασικούς παίκτες όπως τον Xάτσερ και τον Σχορτσιανίτη. Ο Ρόμπιν Σμόλντερς και ο Ντένις Κράμερ έκαναν σπουδαία δουλειά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έχουμε την ποιότητα για να αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες του Eurocup".

ΚΑΕ: "Το ευχαριστώ είναι λίγο στους φιλάθλους μας"

Παρά την κάκιστη εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ματς με την Ολντενμπουργκ, οι οπαδοί του "Δικεφάλου" καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα στήριζαν το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου και χειροκρότησαν την ομάδα των "ασπρόμαυρων" μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Η ΚΑΕ ανέφερε: "Το ευχαριστώ είναι λίγο για τους καταπληκτικούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ μας που ήρθαν στο Ολντενμπουργκ από κάθε γωνιά της Γερμανίας, ακόμη κι από την Ελλάδα! Και μπράβο για τον αθλητικό πολιτισμό που δίδαξαν με την συμπεριφορά τους. Τους πικράναμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλντενμπουργκ - ΠΑΟΚ 83-71

News 24/7

24MEDIA NETWORK