Μαρκόπουλος: "Μας στοίχησαν τα λάθη"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έκανε λάθη στον αγώνα κόντρα στην Ζενίτ και αυτό του στοίχισε.

Μαρκόπουλος: "Μας στοίχησαν τα λάθη"
Μαρκόπουλος ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στη Ρωσία με 76-66 από τη Ζενίτ. Ο προπονητής του "Δικεφάλου", Σούλης Μαρκόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στα προβλήματα τραυματισμών, καθώς και στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνας προπονητής είπε:

"Συγχαρητήρια στη Ζενίτ για τη νίκης της. Ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα μπροστά στο σκορ και νίκησε δίκαια. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, με μία πολύ δυνατή ομάδα που είναι αήττητη και έχει υψηλό μέσο όρο πόντων. Θέλαμε να τους κρατήσουμε χαμηλότερα στους μέσους όρους τους, είχαμε όμως και ορισμένους παίκτες που κανονικά δεν θα έπρεπε να παίξουν, λόγω προβλημάτων, τους βάλαμε στο παιχνίδι για να το διεκδικήσουμε, αλλά παρά την προσπάθειά μας δεν τα καταφέραμε.

Το διεκδικήσαμε στα ίσια, μείναμε σχεδόν ως το τέλος, κάναμε ορισμένα λάθη που μας στοίχισαν και χάσαμε το παιχνίδι. Στο 58-57 είχαμε την δυνατότητα να σκοράρουμε, αλλά δεν το καταφέραμε και κάπως έτσι χάσαμε το παιχνίδι. Η Ζενίτ είναι η μόνη ομάδα που έχει δύο νίκες και είναι από τα φαβορί του ομίλου, αλλά οι εκτός έδρας νίκες που έγιναν αυτή την αγωνιστική, πολλά μπορεί να τα αλλάξουν".

Καράσεφ: "Είπα στους παίκτες μου να δώσουν βάρος αμυντικά"

Ο τεχνικός της Ζενίτ, Βασίλι Καράσεφ είπε: "Πριν από το παιχνίδι είπα στους παίκτες μου ότι αυτό τον αγώνα μπορούμε να τον κερδίσουμε με την άμυνα. Μπορεί στα προηγούμενα παιχνίδια να είχαμε πολύ καλά ποσοστά και ο Toolson για παράδειγμα να πέτυχε πολλά τρίποντα, αλλά σήμερα και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 0/8, οπότε έπρεπε να βρούμε έναν άλλο τρόπο. Και τον βρήκαμε, παίρνοντας βοήθεια από αρκετούς Ρώσους παίκτες και ότι μας έδωσαν με διάφορους τρόπους, είτε μέσα στο καλάθι, είτε με γρήγορο παιχνίδι.

Η μάχη για την πρόκριση θα συνεχιστεί ως το τέλος. Δεν έχουμε παίξει ακόμη με τις άλλες τρεις ομάδες του ομίλου, έχουμε όλοι πιθανότητες και εμείς και ο ΠΑΟΚ, σίγουρα η Αβτοντορ είναι πολύ δυνατός αντίπαλος, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι κερδίσαμε στην έδρα τους. Με εξαίρεση την Ζολνόκι που είναι ο πιο αδύναμος αντίπαλος, όλοι έχουν τις πιθανότητές τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ζενίτ - ΠΑΟΚ 76-66

News 24/7

24MEDIA NETWORK