Μαρκόπουλος: "Με 15 λιγότερα ριμπάουντ δύσκολα νικάς"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εστίασε στο πρόβλημα των ριμπάουντ που είχε ο ΠΑΟΚ (41 έναντι 26) μετά την ήττα από τη Χίμκι.

Μαρκόπουλος: "Με 15 λιγότερα ριμπάουντ δύσκολα νικάς"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ δήλωσε αρχικά: " Ξέραμε πως είναι δύσκολο ματς. Η Χίμκι είναι μια δυνατή ομάδα. Μπήκαμε σε ορισμένες καταστάσεις δύσκολες στο πρώτο δεκάλεπτο και η Χίμκι έβαλε καλάθια από αιφνιδιασμό και τρανζίσιον. Στο δεύτερο δεκάλεπτο παίξαμε καλύτερη άμυνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά όχι τόσο έτοιμοι στην επίθεση και στο τέταρτο δεκάλεπτο ξεκινήσαμε άσχημα. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δεν είχαμε καλές επιλογές στην άμυνα και η αντίπαλος ομάδα ήταν δυνατή στα ριμπάουντ. Με 16 επιθετικά ριμπάουντ η Χίμκι και 15 περισσότερα από εμάς συνολικά, δύσκολα νικάς. Παρ' όλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Προσπάθησαν απέναντι σε μια ομάδα με πολλά προσόντα. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους που έδωσαν δύναμη στους παίκτες και τώρα ετοιμαζόμαστε για το ματς με το Ρέθυμνο".

Για τα πολλά χαμένα ριμπάουντ είπε: " Είναι θέμα συγκέντρωσης και θέμα τάιμινγκ για το πότε πρέπει να βγάλει τον αντίπαλο έξω από τη γραμμή. Έχουν ψηλά κορμιά ενώ οι περιστροφές που κάναμε έβρισκαν τους παίκτες σε μειονεκτική θέση".

Για το τι "κρατά" από το ματς και αν υπήρχε κάποιο κέρδος για τον ΠΑΟΚ τόνισε: " Κάποιες φορές δεν γυρίσαμε την μπάλα όπως πρέπει αλλά παίξαμε καλό μπάσκετ κάποιες στιγμές σε άμυνα και επίθεση. Πάνω σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε".

Για το αν μειώνονται οι ελπίδες πρόκρισης μετά την ήττα από τη Χίμκι υποστήριξε: " Σίγουρα μειώνονται οι ελπίδες αλλά αν δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK