Μαρκόπουλος: "Μπορούν να σε καταστρέψουν αν δεν προσέξεις"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για το ματς με την Μπεσίκτας και στάθηκε στην αγωνιστική ποιότητα των παικτών της τούρκικης ομάδας. Τι δήλωσε ο Ούρος Ντούβνιακ.

Μαρκόπουλος: "Μπορούν να σε καταστρέψουν αν δεν προσέξεις"
INTIME SPORTS

Από το μεσημέρι της Τρίτης είναι στην Τουρκία η αποστολή του ΠΑΟΚ και την Τετάρτη υπάρχει το κρίσιμο ματς με την Μπεσίκτας. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε:

" Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου εξελίχθηκε με έναν πολύ άσχημο τρόπο για μας και σίγουρα θα πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο για να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από αυτό τον αγώνα, που είναι και μία από τις τελευταίες ευκαιρίες μας, αν όχι η τελευταία, για να μείνουμε στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Θα πρέπει να μείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και στα ριμπάουντ, να προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα και να κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Υπάρχουν παίκτες στη Μπεσίκτας που μας έκαναν μεγάλη ζημιά στο πρώτο παιχνίδι, αλλά η προσοχή δεν πρέπει να επικεντρωθεί μόνο σε αυτούς, γιατί πρόκειται για μία ομάδα με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκα που μπορούν να σε καταστρέψουν εάν δεν δείξεις την απαιτούμενη προσοχή.

Ο όμιλός μας εξελίσσεται με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο, με αποτελέσματα που κάθε αγωνιστική ανατρέπουν τα δεδομένα και για αυτό θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε και να κάνουμε ως το τέλος".

Ντούβνιακ: "Είναι παιχνίδι δίχως αύριο..."

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ούρος Ντούβνιακ τόνισε: "Για μας αυτός ο αγώνας είναι ουσιαστικά ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Ξέρουμε ότι για να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης πρέπει να κερδίσουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Μπεσίκτας και μάλιστα στην έδρας της. Ο όμιλος έχει πολλά αποτελέσματα που ανατρέπουν διαρκώς την κατάσταση, οπότε όλα είναι πιθανά, αλλά μία νίκη θα μας δώσει περισσότερες πιθανότητες στο ούτως ή άλλως δύσκολο έργο μας.

Πιστεύω ότι σιγά σιγά βρίσκουμε τον εαυτό μας, φτιάχνουμε την χημεία μας σαν ομάδα, καθώς ο χρόνος είναι απαραίτητος όταν γίνονται αλλαγές σε μία ομάδα. Θα πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας στο γήπεδο για να έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη. Προσοχή στην άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ και στην επίθεση να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK