Μαρκόπουλος: "Να διασφαλίσουμε την πρόκριση"

Που στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Βέντσπιλς και τι δήλωσε για την προσαρμογή του Τζέι Αρ Μπρέμερ. Πως σχολίασε το ματς της Τετάρτης (10/12) ο νέος Αμερικανός του ΠΑΟΚ.

Μαρκόπουλος: "Να διασφαλίσουμε την πρόκριση"

"Δεν μπορώ να πω ότι είναι τελικός" τόνισε ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι της Τετάρτης (10/12) με την Βέντσπιλς, ενώ στάθηκε και στην προσαρμογή του Μπρέμερ.

"Είναι ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο, θέλουμε τη νίκη πολύ για να διασφαλίσουμε την προκρισή μας στην επόμενη φάση" είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε: "Κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικό πρόσωπο, δεν μπορώ να πω ότι είναι "τελικός", αλλά οπωσδήποτε ειναι κρίσιμο για εμάς. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παρουσιάστηκε ανταγωνιστική σε όλα τα ματς".

Για τις διαφορές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Βέντσπιλς: "Παρουσιάζονται σε σχέση με τότε με περισσότερες επιθετικές επιλογές, αλλά, περίπου, τα περισσότερα στοιχεία είναι ίδια".

Για την προσαρμογή του Μπρέμερ: "Δεν θα το σχολιάσω αυτό στην παρούσα στιγμή. Φαίνεται ότι ξέει καλά τα μυστικά της θέσης, μπορεί να οργανώσει καλά το παιχνίδι. Θα δούμε πως είναι οι φυσικές του δυνάμεις μέσα από τις προπονήσεις".

Μπρέμερ: "Ο προπονητής μου ζήτησε να είμαι ο εαυτός μου"

Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ, ο οποίος κόντρα στην Βέντσπιλς θα ντεμπουτάρει με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού ήρθε η ελευθέρας του, επεσήμανε πως πάνω απ' όλα την Τετάρτη (10/12) ο Δικέφαλος θα χρειαστεί ηρεμία.

"Ολα είναι ίδια με την προηγούμενη φορά που ήρθα, η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα για να προκριθούμε. Κατα τα άλλα ο τρόπος που ήρθα στον ΠΑΟΚ πάνω κάτω είναι ο ίδιος", δήλωσε αρχικά ο νέος Αμερικανός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

"Η δουλειά μου είναι να ηγηθώ, φέρνοντας ηρεμία. Αύριο θα υπάρξουν στιγμές που θα είμαστε πάνω και άλλες που θα είμαστε κάτω. Δεν χρειάζεται να ενθουσιαστούμε, ούτε να απογοητευτούμε. Εγώ θέλω να είμαι συγκεντρωμένος, ότι μου ζητηθεί θα το κάνω".

Για την συζήτηση που είχε με τον Σούλη Μαρκόπουλο: " Ο προπονητής μου ζήτησε να είμαι ο ευατός μου, ξέρει το στυλ παιχνιδιού μου και μου είπε να είμαι όσο πιο επιθετικός γίνεται. Να μην είμαι παθητικός, να κάνω αυτό που μπορώ να κάνω".

Για την άποψη που έχει για την Βέντσπιλς: "Το στυλ τους είναι πολύ επιθετικό, είναι καλοί σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να περιορίσουμε την μπάλα και τον Τσάτμαν και να μην κάνουμε πολλά λάθη. Ετσι, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Με τον Τσάτμαν έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλος, είναι πρώτος σκόρερ του Γιούροκαπ και ηγέτης της Βέντσπιλς. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK