Μαρκόπουλος: "Να ξεπεράσουμε το σύνδρομο"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος χαρακτήρισε νίκη ψυχολογίας το θετικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας.

Μαρκόπουλος: "Να ξεπεράσουμε το σύνδρομο"

Στην αντίδραση των παικτών του στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, αντίδραση που έφερε το 81-76.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ σχολίασε: " Μπράβο στους παίκτες μου για την εμφάνιση τους απέναντι σε μια καλή ομάδα. Η Λιέτουβος Ρίτας έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να σε 'σκοτώσουν', αν βρουν ρυθμό. Βρήκαμε παιχνίδι και μέσα και έξω από τη ρακέτα. Κάναμε λάθη μετά, αλλά αντιδράσαμε θετικά και πήραμε τη νίκη.

Είναι μια νίκη ψυχολογίας. Πιστεύω πως παίζαμε καλά και σε παιχνίδια που χάσαμε, αν εξαιρέσουμε το ματς με την Κηφισιά. Θέλαμε να αποβάλουμε το σύνδρομο που έχουμε, όταν μας πιέζουν στο σκορ. Δηλαδή, απέναντι στον Αρη και στην ΑΕΚ ήμασταν σε κάποια στιγμή μαζί στο σκορ, αλλά οι αντίπαλοι έβαζαν τρίποντα και έπαιρναν χάντικαπ, ίσως και γιατί υπήρχε ολιγωρία στην άμυνά μας. Δουλεύουμε ώστε η άμυνά μας να γίνει ακόμη πιο δυνατή.

Δεν περίμενα πως θα κάνουμε τόσα λάθη. Ξέραμε πως η Λιέτουβος Ρίτας θα πρεσάρει και έχει τα περισσότερα κλεψίματα. Πολλές φορές μέσα στο ματς, δεν είσαι αυτός που θες

Ο Σχορτσανίτης είναι πολύ καλός παίκτης και παίκτης Ευρωλίγκας. Και όταν έχεις έναν καλό παίκτη στην ομάδα σου, αυτά που θες όλα γίνονται πιο εύκολα".

Βασιλειάδης: "Θα γίνουμε καλύτεροι"

Από την πλευρά του ο Κώστας Βασιλειάδης τόνισε: " Όπως και στο ματς με το Ρέθυμνο, αρχίσαμε καλά και αφοσιωθήκαμε στην άμυνα. Παλέψαμε στο ριμπάουντ ενώ είχαμε και αιφνιδιασμούς. Ημασταν διαφορετικοί από άλλα ματς και με τον Σόφο έχουμε ματς και μέσα και έξω (σ.σ. από την ρακέτα). Μας βοηθά πάρα πολύ. Σιγά σιγά θα είμαστε καλύτεροι. Σίγουρα χάσαμε την ψυχραιμία μας όταν η Λιέτουβος έκανε πρέσινγκ αλλά το δασπάσαμε και το ξεπεράσαμε γρήγορα".

Στα προηγούμενα ματς έλεγα πως δεν χάσαμε την αυτοπεποίθηση. Τώρα με τις δύο νίκες, δεν κερδίσαμε κάτι απίστευτο. Δείξαμε με τον Ολυμπιακό πως είμαστε καλή ομάδα και θα γίνουμε καλύτεροι".

Η έλευση του Σχορτσανίτη θα μας βοηθήσει πολύ. Θα βοηθήσει τους γκαρντ για να έχουμε ντράιβ και πάσα

Πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα το ματς με τον Κολοσσό και να δούμε τα λάθη που κάναμε στον πρώτο γύρο.

Δεν ήθελα να χάσω τη βολή με τον Ολυμπιακό. Μπήκε και βγήκε. Απλά το θέμα ήταν πως αντίπαλος ήταν ο Ολυμπιακός και λέμε πως χάσαμε από τον Ολυμπιακό. Εύχομαι στο εξής να είμαι το ίδιο καλός με σήμερα και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ - Λιέτουβος Ρίτας 81-76

News 24/7

24MEDIA NETWORK