Μαρκόπουλος: "Νικήσαμε λόγω άμυνας..."

Στο ότι ο ΠΑΟΚ αμυντικά βελτιώθηκε κατά την διάρκεια του αγώνα με την Μπεσίκτας στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφορικά με το "διπλό" του "Δικεφάλου".

Μαρκόπουλος: "Νικήσαμε λόγω άμυνας..."
Μαρκόπουλος ΠΑΟΚ

Συγκρεκριμένα ο Μαρκόπουλος είπε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Μπεσίκτας:

"Ξέραμε ότι αυτό το ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Χάσαμε το παιχνίδι που έγινε στην έδρα μας και δώσαμε προσοχή στα λάθη που κάναμε σε εκείνον τον αγώνα (σ.σ. ο ΠΑΟΚ είχε χάσει από την Μπεσίκτας με 80-100). Κάναμε κακό παιχνίδι επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο και η Μπεσίκτας πήρε διαφορά στο σκορ. Στην συνέχεια παίξαμε καλύτερη άμυνα πάνω στον Γουόλτερς και κατορθώσαμε να μειώσουμε. Από την άμυνα θα πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια και έτσι νικήσαμε την Μπεσίκτας".

Ουλούγκ: "Κάναμε πολλά λάθη..."

Ο τεχνικός της Μπεσίκτας, Γιαγκιζέρ Ουλούγκ στάθηκε στα λάθη της ομάδας του αλλά και στα προβλήματα που είχε, όπως για παράδειγμα την απουσία του ΜατσέιΛάμπε. Συγκεκριμένα είπε: "Είχαμε κάποια προβλήματα όπως ο τραυματισμός του Λάμπε. Ως εκ τούτου, δεν είχαμε την απόδοση που θα έπρεπε. Κάναμε πολλά λάθη. Οι παίκτες μας δεν κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Είχαμε ελλείψεις ξένων παικτών και αυτό έπαιξε ρόλο γενικότερα".

Σχορτσανίτης: "Μεγάλη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο"

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είπε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε άσχημα στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο παίξαμε μεγάλη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και βελτιωθήκαμε και σε αυτόν τον τομέα. Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτήν την νίκη".

Ακιόλ: "Είναι καταθλιπτικό..."

Ο καλαθοσφαιριστής της Μπεσίκτας, Σενκ Ακιόλ είπε: " Χάσαμε ένα παιχνίδι που κράτησε πολύ ώρα. Ηττηθήκαμε με ένα beater buzzer (σ.σ. εννοεί το καλάθι του Χάτσερ) και αυτό είναι καταθλιπτικό. Θέλουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK