Μαρκόπουλος: "Παίξαμε καλό μπάσκετ, όλα κρίνονται την επόμενη εβδομάδα"

Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά από τη νίκη επί της Βαλένθια, τονίζοντας πως η ομάδα του έπαιξε καλό μπάσκετ και πως όλα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα.

Μαρκόπουλος: "Παίξαμε καλό μπάσκετ, όλα κρίνονται την επόμενη εβδομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το μεγάλο παιχνίδι που έκαναν και για την νίκη απέναντι σε μια πραγματική ομάδα, η οποία είναι άριστα οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα. Ξέραμε ότι επρόκειτο να παίξει με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά καταφέραμε να μην επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι της. Είχαμε σωστές απαντήσεις και διατηρήσαμε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού παίζοντας καλό μπάσκετ. Όλα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα", δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της Βαλένθια.

Κακαρούδης: "Μας πλήγωσε ο Αρης αλλά συγκεντρωθήκαμε"

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Κακαρούδης, ανέφερε: "Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς και θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου που έκαναν ένα τόσο καλό παιχνίδι, παρά την απουσία του Βασιλειάδη. Προερχόμασταν από μια κακή ήττα από τον Άρη που πραγματικά μας πλήγωσε αλλά καταφέραμε να συγκεντρωθουμε και παίξουμε όπως έπρεπε για να διατηρήσουμε ζωντανές τις πιθανότητές μας για την πρόκριση".

Μαρτίνεθ: "Κακή η άμυνά μας"

Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέντρο Μαρτίνεθ, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η άμυνά μας ήταν κακή, δεν μπορούσαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό που θέλαμε. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο αν και προσπαθήσαμε, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε ψύχραιμος και ήταν ψύχραιμος στις βολές που στην πραγματικότητα έκριναν το παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK