Μπούτσκος: "Εχει βρει την χημεία της η Ζενίτ"

Ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος περνά από "ακτινογραφία" την Ζενίτ και τονίζει πως στον ΠΑΟΚ εργάζονται για να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Μπούτσκος: "Εχει βρει την χημεία της η Ζενίτ"
Μαρκόπουλος-ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Την δεύτερη αγωνιστική του Eurocup ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ζενίτ εκτός έδρας και για το συγκεκριμένο ματς μίλησε ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος.

Συγκεκριμένα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

"Επόμενος αντίπαλος μας η Ζενίτ, σε μία από τις πιο δύσκολες αποστολές μας στην πρώτη φάση. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει βρει τη χημεία της νωρίς και προελαύνει αήττητη στην πολύ απαιτητική Βαλτική λίγκα. Με αιχμή του δόρατος τον χαρισματικό σουτέρ Τούλσον με πολυετή θητεία στην Ευρωλίγκα, αλλά και τον διεθνή Λετονό Τίμα που διακρίθηκε στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, προσπαθούν να ανοίξουν τον ρυθμό και να βρουν ελεύθερα σουτ στο transition. Επίσης η δημιουργία του εγκεφαλικού point guard Ντόουντελ από το πικ & ρολ με τον πολυτάλαντο ψηλό Λάντρι, αποτελούν έναν βασικό άξονα του παιχνιδιού της Ρωσικής ομάδας τον οποίο θα πρέπει να περιορίσουμε.

Όταν αγωνίζεσαι σε τέτοια παιχνίδια υπάρχουν δύο τρόποι προσέγγισης. Ο πρώτος είναι να ισχυριστείς το υψηλό μπάτζετ του αντιπάλου και να δώσεις άλλοθι στον εαυτό σου πριν από τη μάχη. Ο δεύτερος, τον οποίο με πολύ υπερηφάνεια επιλέγουμε στην ομάδα μας, είναι να πούμε ότι πρώτα από όλα η Ζενίτ έχει να αντιμετωπίσει εμάς και να πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο".

"Είμαστε οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι"

Συνεχίζοντας τόνισε για το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: "Ξεκινήσαμε με νίκες σε Κύπελλο και Ευρώπη, ωστόσο το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για μας τις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν ήταν το προσδοκώμενο και είμαστε αποκλειστικοί υπεύθυνοι εμείς. Κανείς δεν πείσμωσε περισσότερο από εμάς που δεν καταφέραμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε και ήρθε να μας συμπαρασταθεί. Ωστόσο η προσπάθεια συνεχίζεται και θα συνεχιστεί σκληρά.

Οι τραυματισμοί είναι κομμάτι του παιχνιδιού και δεν αποτελούν δικαιολογία. Η σεζόν θα είναι μεγάλη και θέλουμε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο ετοιμότητας το συντομότερο δυνατό. Στην ομάδα μας από την κορυφή μέχρι τη βάση της πυραμίδας όλοι εργάζονται ακούραστα για να βρουν τον τρόπο να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK