Ο "ανεβασμένος" Λάνγκφορντ

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ εμφανίζεται βελτωμένος στα δύο τελευταία ματς του ΠΑΟΚ έχοντας μέσο όρο 15,5 πόντους ενώ πριν τα ματς με Απόλλωνα και Βέντσπιλς είχε μέσο όρο 6,5 πόντους.

Ο "ανεβασμένος" Λάνγκφορντ
INTIME SPORTS

Εχει αρχίσει να... φορτσάρει ο Κέβιν Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός προσέφερε αρκετά στο παιχνίδι με την Βέντσπιλς αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ με 15 πόντους ενώ πρώτος σκόρερ ήταν και στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών με 16 πόντους (όσους είχε και ο Απόλλωνας Τσόχλας).

Στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Αμερικανός έχει βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα, κάτι που δεν είχε κάνει σε μεγάλο βαθμό πριν από αυτούς τους δύο αγώνες.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός στα ματς με τους Πατρινούς και τους Λετονούς είχε μέσο όρο 15,5 πόντους ενώ πριν από αυτούς τους αγώνες είχε μέσο όρο 6,5 πόντους (σ.σ. για τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Eurocup).

Μιλάμε δηλαδή για μια αύξηση του μέσου όρου του κατά 9 πόντους... Σε κάθε περίπτωση ο Λάνγκφορντ είναι βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα, δείχνει την ποιότητά του και είναι σημαντικό στο εξής να συνεχίσει να προσφέρει στο επιθετικό κομμάτι αποτελώντας έτσι μία παραπάνω λύση για τον ΠΑΟΚ όσον αφορά το σκοράρισμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK