Ο ΠΑΟΚ και η σύγκριση των δύο σεζόν στο Eurocup

Η μία παραπάνω νίκη φέτος, η βελτίωση στην άμυνα και η... ίδια επίδοση επιθετικά. Διαβάστε για την φετινή παρουσία του ΠΑΟΚ στο Eurocup που συνδυάστηκε με πρόκριση και την περσινή που υπήρχε αποκλεισμός.

Ο ΠΑΟΚ και η σύγκριση των δύο σεζόν στο Eurocup

Και πρόκριση και δεύτερη θέση για τον ΠΑΟΚ στον όμιλό του με το τέλος της πρώτης φάσης του Εurocup... Η φετινή παρουσία του "Δικεφάλου" σε σχέση με την περσινή είχε πολύ διαφορετική "γεύση" καθώς την περασμένη σεζόν οι "ασπρόμαυροι" είχαν αποκλειστεί και δεν προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Ποια η σύγκριση του φετινού με τον περσινό ΠΑΟΚ;

Πέρυσι ο "Δικέφαλος" συνολικά είχε πέντε νίκες αλλά αποκλείστηκε. Με αυτό τον αριθμό επιτυχιών (πέντε) φέτος οι "ασπρόμαυροι" ήδη είχαν προκριθεί στους "32" ενώ συνολικά έφτασαν τις έξι επιτυχίες με το "διπλό" κόντρα στην Μπούντουτσνοστ. Σε σχέση με πέρυσι, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ είχε μια παραπάνω νίκη και αυτή ήταν εκτός έδρας.

Η επίδοση στην επίθεση είναι ίδια.... Πέτυχε πέρυσι 69,7 πόντους ανά αγώνα και ο ίδιος μέσος όρος (69,7) υπήρχε και φέτος (σ.σ. δεν υπολογίζονται οι τρεις παρατάσεις που έδωσε την τρέχουσα σεζόν). Η διαφορά υπήρχε στην άμυνα καθώς φέτος ο "Δικέφαλος" ήταν καλύτερος. Δέχτηκε μέσο όρο 70,8 πόντους ενώ πέρυσι δεχόταν 75,2 πόντους ανά ματς (σ.σ. δεν υπολογίζονται οι τρεις παρατάσεις που έδωσε την τρέχουσα σεζόν).

Σεζόν 2013-14

Eπίθεση (μέσος όρος): 69,7 πόντους

Άμυνα (μέσος όρος): 75,2 πόντους

Σύστημα αξιολόγησης (ομαδικό ανά αγώνα): 74,4 βαθμοί

Σύνολο νικών: 5

Νίκες εντός έδρας: 3

Νίκες εκτός έδρος: 2

Σεζόν 2014-15

Eπίθεση (μέσος όρος): 69,7 πόντους (σ.σ. δεν υπολογίζονται οι τρεις παρατάσεις)

Αμυνα (μέσος όρος): 70,8 (σ.σ. δεν υπολογίζονται οι τρεις παρατάσεις)

Σύστημα αξιολόγησης (ομαδικό ανά αγώνα): 77,3 βαθμοί

Σύνολο νικών: 6

Νίκες εντός έδρας: 3

Νίκες εκτός έδρος: 3

News 24/7

24MEDIA NETWORK