Όταν ο ΠΑΟΚ "πήγε" τελικό μέσω... Ρωσίας (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ, που την Τετάρτη θα παίξει με την Κίμκι, έχει να θυμάται μια μεγάλη στιγμή που "έζησε" στη Ρωσία αφού εκεί πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Διαβάστε και δείτε VIDEOS.

Όταν ο ΠΑΟΚ "πήγε" τελικό μέσω... Ρωσίας (VIDEO)

Υπάρχουν αρκετά άσχημα αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ σε ματς που έχει δώσει στη Ρωσία, υπάρχει όμως και μια πολύ ευχάριστη ανάμνηση. Με αφορμή το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (28/1) με την Κίμκι, ας "γυρίσουμε" τον χρόνο πίσω... Τότε που ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης (1991), χρειάστηκε να αποκλείσει στα ημιτελικά του θεσμού την Ντιναμό Μόσχας.

Στη Θεσσαλονίκη (στον πρώτο ημιτελικό) την κέρδισε με σκορ 95-82, στη Ρωσία (στον δεύτερο ημιτελικό) έχασε με 75-63 αλλά υπερασπίστηκε το +13 του αγώνα που έγινε στο Παλέ με αποτέλεσμα να πάρει το εισιτήριο στον τελικό της Γενεύης, όπου κέρδισε την Σαραγόσα και πήρε το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Τα χαμόγελα όλων στον ΠΑΟΚ έδιναν και έπαιρναν μετά την λήξη του αγώνα με την Ντιναμό και ο Πρέλεβιτς ήταν πανευτυχής. Φίλοι των "ασπρόμαυρων" υποδέχτηκαν την αποστολή του "Δικεφάλου" ενώ ο Νίκος Βεζυρτζής είχε προβλέψει πως ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το τρόπαιο. "Ηταν μια επιτυχία την οποία περιμέναμε. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει το Κύπελλο στην Γενεύη", είχε πει ο τότε πρόεδρος των "ασπρόμαυρων" και... επιβεβαιώθηκε.

Για την πρόκριση επί της Ντιναμό ξεκινήστε το VIDEO από το 3.15

News 24/7

24MEDIA NETWORK