Πλήρωσε την Ευρωλίγκα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει κανονικά στο Eurocup, καθώς λύθηκε το ζήτημα με τις οφειλές, ύστερα από τη μεταφορά 37.000 ευρώ από τον "Δικέφαλο" προς την διοργανώτρια αρχή.

Πλήρωσε την Ευρωλίγκα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αποφεύχθηκε ο κίνδυνος αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από το Eurocup, καθώς οι διοικούντες τον "Δικέφαλο" πλήρωσαν 37.000 στη διοργανώτρια αρχή.

Όπως σας είχε αποκαλύψει το Contra.gr, η Ευρωλίγκα είχε στείλει έγγραφο στην ομάδα, στην ΕΟΚ και στον ΕΣΑΚΕ, μέσω του οποίου, ενημέρωνε πως ο ΠΑΟΚ οφείλει ένα ποσό που πλησιάζει τις 100.000 ευρώ και αν δεν φροντίσει για την άμεση καταβολή του θα του απαγορευτεί η συμμετοχή στη διοργάνωση!

Παρόλα αυτά, το πρόβλημα λύθηκε ύστερα από τη μεταφορά 37.000 ευρώ από τον "Δικέφαλο" προς τη διοργανώτρια αρχή. Στον ΠΑΟΚ είχαν ενημερώσει την Ευρωλίγκα σχετικά με το πρόβλημα που υπήρχε λόγω capital controls και θεωρούσαν πως το θέμα θα λυθεί, όπως συνέβη τελικά.

Διαβάστε ακόμα:

Κινδυνεύει με αποκλεισμό ο ΠΑΟΚ

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ