Σαββίδης σε Μαρκόπουλο: "Εκτιμώ που έμεινες, ζήτα μου ό,τι θες"

Η παρουσία του Σαββίδη στο "Παλατάκι" και το τετ α τετ του με τον Σούλη Μαρκόπουλου.

Σαββίδης σε Μαρκόπουλο: "Εκτιμώ που έμεινες, ζήτα μου ό,τι θες"

Η παρακολούθηση του αγώνα με την Ζιέλονα Γκόρα ήταν ίσως ο τελευταίος -και πιο ασήμαντος- λόγος παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στην "PAOK Sports Arena" το βράδυ της Τετάρτης (22/10).

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλησε δίνοντας το "παρών" να επιβεβαιώσει το έντονο ενδιαφέρον του για την ομάδα μπάσκετ, αφού την επιθυμία του να εμπλακεί στα διοικητικά στην ΚΑΕ φρόντισε να το δείξει με άλλον τρόπο, πιο ουσιαστικό.

Παρακολουθεί τα οικονομικά της ΚΑΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σαββίδης παρακολουθεί εδώ και καιρό τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ και δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να προχωρήσει στο τελικό έλεγχο προκειμένου ν' ανοίξει ο δρόμος της εισόδου του στο τμήμα μπάσκετ. Το τι μέλλει γενέσθαι θα φανεί στο άμεσο μέλλον, όλα δείχνουν όμως πως το πρώτο βήμα έχει γίνει.

Τα είπε με Σούλη

Τέλος δεν θα μπορούσε μείνει ασχολίαστο το τετ α τετ που είχε με τον Σούλη Μαρκόπουλο μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ρώσος αγκάλιασε τον Έλληνα προπονητή και του είπε πως είναι κοντά του, ενώ του έδωσε συγχαρητήρια για την απόφαση να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

" Εγώ είμαι δίπλα σου. Ό,τι θελήσεις, ζήτησέ το!", φέρεται να του είπε, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντάς του: " Μπράβο σου που έμεινες στην ομάδα, εκτιμώ ιδιαίτερα αυτό που έκανες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK