Στο ΠΑΟΚ-Ζενίτ ο Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στο "Παλατάκι" για να δει τον αγώνα του "Δικεφάλου" με την Ζενίτ. Οι Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος τον υποδέχτηκαν.

Στο ΠΑΟΚ-Ζενίτ ο Σαββίδης
Σαββίδης INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης στο "Παλατάκι"... Ο τελευταίος βρίσκεται στο γήπεδο μπάσκετ του "Δικεφάλου" για να δει τον αγώνα μπάσκετ κόντρα στην Ζενίτ. Για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν ο μεγαλομέτοχος αποφάσισε να παρακολουθήσει αγώνα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, κάτι πάντως που το έκανε και παλαιότερα. Κάθε φορά, βέβαια, που βρίσκεται στο "PAOK Sports Arena", αυτό δίνει "τροφή" για το σενάριο εμπλοκής του στην ΚΑΕ.

Πλέον ο δρόμος είναι ακόμη πιο εύκολος για τον Σαββίδη προκειμένου να αποτελέσει το αφεντικό της ΚΑΕ αφού την προηγούμενη εβδομάδα μετοχοποιήθηκαν χρήματα δανειστών και ο ΠΑΟΚ έτσι "γλίτωσε" ένα ποσό πάνω από 800.000 ευρώ. Ανθρωποι που είναι κοντά του εκτιμούν πως αργά ή γρήγορα ο ομογενής επιχειρηματίας θα γίνει το αφεντικό της ΚΑΕ. Τον Σαββίδη υποδέχτηκαν στο γήπεδο οι Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλος και Νταβιντιάν ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ χειροκροτήθηκε όταν ακούστηκε από τα μεγάφωνα πως είναι στο γήπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK