Συμπλήρωσε 11 μήνες δίχως "διπλό"

Η τελευταία εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στο Eurocup ήταν στις 17/12/2014 κόντρα την Μπούντουτσνοστ και από τότε έχουν "έρθει" έξι σερί ήττες. Ποια τα επόμενα ματς του "Δικεφάλου", της Ζολνόκι και της Λιέτουβος Ρίτας.

Συμπλήρωσε 11 μήνες δίχως "διπλό"

Η υπόθεση πρόκριση αναμφίβολα έχει δυσκολέψει μετά την ήττα από την Ζολνόκι, σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ στο τέταρτο δεκάλεπτο δέχτηκε ένα επιμέρους σερί 37-14. Οι "ασπρόμαυροι" δεν κατάφεραν να πάρουν το "διπλό" στην Ουγγαρία και φέτος (2015-16) έχουν μείνει δίχως θετικό αποτέλεσμα μακριά από το "Παλατάκι" καθώς έχουν χάσει κατά σειρά από Ζενίτ, Αβτοντορ και Ζολνόκι.

Μάλιστα ο "Δικέφαλος" μετρά έξι σερί αρνητικά αποτελέσματα εκτός Θεσσαλονίκης στο Eurocup, συμπεριλαμβανομένων των ηττών (της περσινής σεζόν) από Λιμόζ, Χίμικι και Καντού και συμπλήρωσε σχεδόν έναν χρόνο δίχως "διπλό" στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πήρε εκτός έδρας νίκη στο Eurocup ήταν στο ματς με την Μπούντουτσνοστ όταν κέρδισε 76-81, στις 17/12/2014. Από τότε, δηλαδή, έχουν περάσει 11 μήνες...

Οι επόμενες αγωνιστικές για ΠΑΟΚ, Λιέτουβος Ρίτας και Ζολνόκι

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης την Τετάρτη, την πέταξε όμως στα σκουπίδια και πλέον η Λιέτουβος Ρίτας και η Ζολνόκι ισοβαθμούν με τον "Δικέφαλο". Οι δύο ομάδες ουσιαστικά είναι οι αντίπαλοί των "ασπρόμαυρων" για την υπόθεση πρόκριση (βέβαια η Ζολνόκι έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα) και με αφορμή αυτό, ας δούμε ποια είναι τα επόμενα παιχνίδια των Λιθουανών, των Ούγγρων και του "Δικεφάλου" που στο ματς με την Αβτοντορ πρέπει να κερδίσει πάση θυσία.

7η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-Ζενίτ

Λιέτουβος Ρίτας-Ζολνόκι

8η αγωνιστική

Μπεσίκτας-ΠΑΟΚ

Αβτοντορ-Λιέτουβος Ρίτας

Ζενίτ-Ζολνόκι

9η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-Αβτοντορ

Ζενίτ-Λιέτουβος Ρίτας

Ζολνόκι-Μπεσίκτας

10η αγωνιστική

Λιέτουβος Ρίτας-ΠΑΟΚ

Αβτοντορ-Ζολνόκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK