Τα τρία ρεκόρ του Βασιλειάδη

Ο Κώστας Βασιλειάδης απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας έκανε τρία ρεκόρ καριέρας αναφορικά με τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Διαβάστε αναλυτικά.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Βασιλειάδης απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας καθώς συνολικά πέτυχε 26 πόντους ενώ "μίλησε" σε κρίσιμα σημεία πετυχαίνοντας σημαντικά καλάθια. Αυτός μάλιστα ο αγώνας κόντρα στους Λιθουανούς μπορεί να χαρακτηριστεί... ιδιαίτερος για τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή μιας και γι' αυτόν "ήρθαν" τρία ρεκόρ καριέρας όσον αφορά την παρουσία του σε ευρωπαϊκά παιχνίδια ως παίκτης του ΠΑΟΚ, της Μάλαγα, του Ολυμπιακού, της Μπιλμπάο και της Εφές Πίλσεν.

Συγκεκριμένα απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας ο Βασιλειάδης πέτυχε τους περισσότερους πόντους του σε ευρωπαϊκό του ματς. Πέραν αυτού είχε το μεγαλύτερο "ranking" έχοντας 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ρεκόρ όμως έκανε και στα ριμπάουντ καθώς "μάζεψε" συνολικά οχτώ. Με λίγα λόγια το παιχνίδι της Τετάρτης (11/11) για τον Βασιλειάδη είναι... ξεχωριστό.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα