Ζεστό χειροκρότημα παρά την ήττα (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Χίμκι, αλλά οι φίλοι του αναγνώρισαν την προσπάθεια των παικτών, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν. Δείτε το σχετικό video.

Ζεστό χειροκρότημα παρά την ήττα (VIDEO)

"Εμείς μαζί για μια ζωή", ακούστηκε στο τέλος του παιχνιδιού από τους οπαδούς του "δικεφάλου", προτού ακολουθήσει "ζεστό" χειροκρότημα προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Δείτε το video:

Στην Αθήνα ο Βον

Από την προπόνηση της Πέμπτης απουσίασε ο Τζούλιαν Βον, ο οποίος μετέβη στην Αθήνα για να τακτοποιήσει ένα προσωπικό του θέμα, αλλά ήδη έχει επιστρέψει και την Παρασκευή (23/1) θα γυμναστεί κανονικά.

Στο μεταξύ, υφίσταται στάση αναμονής για την απόφαση του ΕΣΑΚΕ αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι κόντρα στον Άρη, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι αρχικά θα γίνει το ματς του πρώτου γύρου (Αλεξάνδρειο) κι εν συνεχεία εκείνο στο "Παλατάκι".

Μετά από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η ΚΑΕ σκέφτηκε να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αλλά εν τέλει υπερίσχυσε η άποψη ότι δεν θα κερδίσει κάτι ουσιαστικό από μια τέτοια κίνηση (σ.σ. το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν είναι αρμόδιο για τέτοια ζητήματα, σύμφωνα με τη νομικό της ομάδας).

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΟΚ - Χίμκι 78-82

News 24/7

24MEDIA NETWORK