VIDEO: Ο τρελο-πρόεδρος της Κράσνι Όκτιαμπρ έπαιξε και σκόραρε!

Ο Ντιμίτρι Χερασιμένκο έκανε το ντεμπούτο του στο Eurocup. Δεν πρόκειται για έναν ταλαντούχο Ρώσο πιτσιρικά, αλλά για τον 38χρονο ιδιοκτήτη της Κράσνι Όκτιαμπρ.

VIDEO: Ο τρελο-πρόεδρος της Κράσνι Όκτιαμπρ έπαιξε και σκόραρε!

Με δέκα παίκτες κατέβηκε η μισοδιαλυμένη Κράσνι Όκτιαμπρ στο ματς με τη Γαλατάσαραϊ για τον όμιλο του Eurocup και εκ των εννέα που πάτησαν το παρκέ ήταν και ο ιδιοκτήτης Ντίμιτρι Χερασιμένκο!

Μάλιστα ο κόουτς Μπολσακόφ τον... άφησε στο παρκέ για 33:20 λεπτά, δίνοντάς του τον περισσότερο χρόνο από οποιονδήποτε άλλο παίκτη εξ όσων είχε στη διάθεσή του! Αυτό που δεν διευκρινίστηκε είναι αν ο ιδιόρρυθμος Ρώσος παράγοντας ζητούσε μόνος του αλλαγή, όταν κουραζόταν, διότι θα ήταν τουλάχιστον... ριψοκίνδυνο ο προπονητής της ομάδας να τον αντικαταστήσει παρά τη θέλησή του.

Θα ήταν αφύσικο ο Χερασιμένκο να μην κάνει το κομμάτι του όσο έπαιζε, χωρίς να πολυνοιαστεί για την έκταση της ήττας του "Κόκκινου Οκτώβρη" (103-74). Πέτυχε 2 πόντους με 1/4 σουτ, κατέβασε 4 ριμπάουντ, κέρδισε 3 φάουλ και υπέπεσε σε 3 λάθη. Πανηγύρισε μάλιστα με μια σηκωμένη γροθιά το μοναδικό καλάθι του στον αγώνα!

Για όσους δεν τον θυμούνται, είναι εκείνος που είχε προκαλέσει με τη συμπεριφορά του την έκρηξη της εξέδρας της ΑΕΚ στο ματς του ΟΑΚΑ. Και μετά προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK