Ιταλία και Σλοβενία διεκδικούν το Ευρωμπάσκετ του 2013

Οι φάκελοι των Ιταλίας και Σλοβενίας ήταν οι μόνοι δύο που έφτασαν στα κεντρικά γραφεία της FIBA Europe στη μάχη διεκδίκησης του Ευρωμπάσκετ 2013.
Οι ομοσπονδίες μπάσκετ των δύο γειτονικών χωρών κατέθεσαν εντός του χρονικού πλαισίου (η διορία έληξε την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου) τις υποψηφιότητές τους και πλέον περιμένουν την απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου για το ποια εκ των δύο θα διοργανώσει το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του 2013.

"Είμαστε περισσότερο από χαρούμενοι που έχουμε δυο χώρες με σπουδαία μπασκετική παράδοση να μάχονται για να φιλοξενήσουν ένα Ευρωμπάσκετ. Αμφότερες έχουν τεράστιο πάθος και είναι πάντα καλό όταν η παράδοση και το πάθος συναντούνται", ανέφερε ο γ.γ της FIBA Europe, Ναρ Ζανολίν.

Πλέον η επιτροπή αξιολόγησης θα αρχίσει τα ταξίδια στις υποψήφιες χώρες, παρακολουθώντας την πρόοδο των έργων. Μετά από τις σχετικές εκθέσεις θα συνεδριάσουν οι Σύμβουλοι και θα αποφασιστεί ποια εκ των δύο θα λάβει το χρίσμα. Όλα αυτά μέχρι το τέλος του χρόνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
σχόλια

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα

loading...