Ο Τελέτοβιτς λίγο έλειψε ν' αρπάξει τον Μούσα που έβαλε τα κλάματα

Ο θεατρινισμός του Τζάναν Μούσα εξόργισε τον Μίρζα Τελέτοβιτς και στη Βοσνία ξέσπασε... εμφύλιος.

Ο Τελέτοβιτς λίγο έλειψε ν' αρπάξει τον Μούσα που έβαλε τα κλάματα

Ναι, είναι από τα σπουδαία ταλέντα της γενιάς του ο Τζάναν Μούσα - όλοι το αναγνωρίζουν. Στα 17 του πάντως έχει ακόμα να μάθει πολλά. Και όταν ο Μίρζα Τελέτοβιτς τού βάζει τις φωνές είναι προτιμότερο να χαμηλώνει το βλέμμα, να σκύβει το κεφάλι και να υπακούει. Όχι ν' αντιδρά, να βγάζει ένταση και στο τέλος να κλαίει.

Διότι προηγουμένως είχε πράξει λάθος και ο φημισμένος συμπαίκτης του, νέο μέλος των Μιλγουόκι Μπακς του Αντετοκούνμπο, θέλησε, με ολίγον άκομψο τρόπο, να τον νουθετήσει. Όπως θα έκανε ο μεγάλος αδερφός του.

Τι είχε κάνει ο Μούσα; Είχε προσπαθήσει να εκμαιεύσει οτιδήποτε σε μια σύγκρουση που είχε με τον Σερχέι Καράσεφ. Το έκανε πάντως τόσο θεατρινίστικα που ο Τελέτοβιτς το κατάλαβε, δεν άντεξε και ζήτησε το λόγο... στέλνοντάς τον στον πάγκο. Ούτως ή άλλως το ματς είχε κριθεί (νίκη-πρόκριση Ρωσίας στα τελικά του Ευρωμπάσκετ) και δεν υπήρχε... κίνητρο που να δικαιολογεί την ενέργειά του.

Ο μικρός, ανώριμος ακόμα, δεν έδειχνε να καταλαβαίνει το λάθος του και ξέσπασε. Κάποιος από την κερκίδα προσπάθησε να τον υπερασπιστεί. Ο Τελέτοβιτς όμως δεν δέχθηκε μύγα στο σπαθί του. Γνωρίζοντας πάνω απ' όλα ότι είχε δίκιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ