Παραιτήθηκε ο Περάσοβιτς, ζημιά ο Σίμον

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ανέλαβε την ευθύνη για τη συντριβή από την Τσεχία και παραιτήθηκε από το πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή της Κροατίας.

Παραιτήθηκε ο Περάσοβιτς, ζημιά ο Σίμον

Ούτε ο ίδιος ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν άντεξε το πολύ κακό θέαμα που πρόσφεραν οι παίκτες του στο παιχνίδι με την Τσεχία, για τη φάση των 16 του Ευρωμπάσκετ.

Ο εκλέκτορας της εθνικής Κροατίας ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τον αποκλεισμό υποβάλλοντας την παραίτησή μου. " Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Φταίω εγώ για το αποτέλεσμα. Παραιτούμαι. Ο αντίπαλος έκανε συνέχεια αιφνιδιασμούς", είπε εμφανώς απογοητευμένος ο Κροάτης κόουτς.

Παράλληλα εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι η Ελλάδα ταξίδεψε με τσάρτερ από το Ζάγκρεμπ στη Λιλ, με αποτέλεσμα να φτάσει νωρίτερα από τις υπόλοιπες αποστολές, την ίδια στιγμή που Κροατία, Σλοβενία και Γεωργία χρησιμοποίησαν την προγραμματισμένη πτήση της FIBA.

Εν τω μεταξύ, ο Κρούνοσλαβ Σίμον που αποχώρησε τραυματίας στο μέσο του τρίτου δεκαλέπτου έχει υποστεί σοβαρή ζημιά, καθώς οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάταγμα στον αστράγαλο.

Διαβάστε ακόμη:

Κροατία - Τσεχία 59-80

Έψαχναν τρύπα να κρυφτούν οι Κροάτες

News 24/7

24MEDIA NETWORK