Η "μπηχτή" του Κολέ για τον Αζινσά. Έκλεισε η 12άδα της Γαλλίας

Ο Αλεξίς Αζινσά δεν θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ γιατί τού απαγόρευσαν οι Πέλικανς. Υπάρχει όμως παρασκήνιο που προκάλεσε την οργή του Βινσάν Κολέ.

Η "μπηχτή" του Κολέ για τον Αζινσά. Έκλεισε η 12άδα της Γαλλίας

Χωρίς τον Αλεξίς Αζινσά θα εμφανιστεί η Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Ο σέντερ των Πέλικανς επικαλέστηκε τραυματισμό και αποχώρησε από την προετοιμασία, αφήνοντας τους "τρικολόρ" στα κρύα του λουτρού.

Ο Βενσάν Κολέ ήταν λίγο δύσπιστος με τη δικαιολογία του παίκτη του, καθώς όπως εξήγησε "εμείς θέλουμε παίκτες που θα είναι 100% με την ομάδα και έτοιμοι για την πρόκληση. Επέστρεψε μια ώρα αργότερα για να μας πει ότι ότι τζένεραλ μάνατζερ του ζήτησε να σταματήσει και να γυρίσω πίσω".

Αντικαταστάτης του Αζινσά στην Εθνική δεν θα είναι ο Κεβέν Σεραφέν, αλλά ο νεαρός Μαν Ζετέ. "Είναι τόσο ιεραρχικό όσο και αγωνιστικό το θέμα. Ο Μαμ έδειξε εκπληκτικά πράγματα μέχρι τώρα", δήλωσε ο Κολέ.

Η 12άδα της Γαλλίας αποτελείται από τους: Ζετέ, Μπατούμ, Ντε Κολό, Μπ.Ντιό, Αν.Ντιό, Φουρνιέ, Ζελαμπάλ, Γκομπέρ, Καϊντί, Λοβέρν, Πάρκερ, Πετρίς

 

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ