Ο Κολέ έπεσε θύμα χάκερ: "Οι Ισπανοί ντοπάρονται σαν γουρούνια"

Η ανάρτηση του Βενσάν Κολέ για τους ντοπαρισμένους Ισπανούς, το άρθρο σε γαλλική εφημερίδα και ο χάκερ.

Ο Κολέ έπεσε θύμα χάκερ: "Οι Ισπανοί ντοπάρονται σαν γουρούνια"
Κολέ Γαλλία Ευρωμπάσκετ

Μείζον ζήτημα στις ισπανογαλλικές σχέσεις προκάλεσε μια απρόσμενη ανάρτηση του Βινσάν Κολέ στο λογαριασμό του στο facebook, στην οποία κατήγγειλε ντοπάρισμα των Ισπανών διεθνών.

" Πρέπει να ειπωθεί και θα το τολμήσω. Θα έπαιζα τα λεφτά μου ότι οι Ισπανοί ντοπάρονται σαν γουρούνια", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γάλλος ομοσπονδιακός, εκφράζοντας παράλληλα τα συναισθήματα θυμού για ό,τι συνέβη στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ.

" Χάνοντας από την Ισπανία είχα αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα που ένιωθε ο Κριστόφ Λεμέτρ μένοντας πίσω από τον Γκάτλιν που επέστρεψε μετά από χρόνια τιμωρίας και τον Μπολτ που εκμεταλλεύεται την έλλειψη ελέγχων στη χώρα του", έγραψε επίσης ο Κολέ.

Ελέχθη ωστόσο, από το περιβάλλον του Κολέ, ότι επρόκειτο για κακόβουλο και κακόγουστο αστείο κάποιου χάκερ, ο οποίος εισέβαλε στο λογαριασμό του Κολέ και ανήρτησε το επίμαχο σχόλιο.

Όλα βέβαια άρχισαν με αφορμή ένα άρθρο της Le Monde, σύμφωνα με την οποία οι διεθνείς Ισπανοί και δη ο Πάου Γκασόλ είχαν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Έκτοτε ξέσπασε σάλος και ένα διαδικτυακό αλισβερίσι σχολίων που είχε... θύμα τον Βενσάν Κολέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK