Ο Κολέ έπεσε θύμα χάκερ: "Οι Ισπανοί ντοπάρονται σαν γουρούνια"

Η ανάρτηση του Βενσάν Κολέ για τους ντοπαρισμένους Ισπανούς, το άρθρο σε γαλλική εφημερίδα και ο χάκερ.

Μείζον ζήτημα στις ισπανογαλλικές σχέσεις προκάλεσε μια απρόσμενη ανάρτηση του Βινσάν Κολέ στο λογαριασμό του στο facebook, στην οποία κατήγγειλε ντοπάρισμα των Ισπανών διεθνών.

"Πρέπει να ειπωθεί και θα το τολμήσω. Θα έπαιζα τα λεφτά μου ότι οι Ισπανοί ντοπάρονται σαν γουρούνια", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γάλλος ομοσπονδιακός, εκφράζοντας παράλληλα τα συναισθήματα θυμού για ό,τι συνέβη στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ.

"Χάνοντας από την Ισπανία είχα αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα που ένιωθε ο Κριστόφ Λεμέτρ μένοντας πίσω από τον Γκάτλιν που επέστρεψε μετά από χρόνια τιμωρίας και τον Μπολτ που εκμεταλλεύεται την έλλειψη ελέγχων στη χώρα του", έγραψε επίσης ο Κολέ.

Ελέχθη ωστόσο, από το περιβάλλον του Κολέ, ότι επρόκειτο για κακόβουλο και κακόγουστο αστείο κάποιου χάκερ, ο οποίος εισέβαλε στο λογαριασμό του Κολέ και ανήρτησε το επίμαχο σχόλιο.

Όλα βέβαια άρχισαν με αφορμή ένα άρθρο της Le Monde, σύμφωνα με την οποία οι διεθνείς Ισπανοί και δη ο Πάου Γκασόλ είχαν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Έκτοτε ξέσπασε σάλος και ένα διαδικτυακό αλισβερίσι σχολίων που είχε... θύμα τον Βενσάν Κολέ.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα