Πάρκερ: "Τελευταίο μου παιχνίδι σε Ευρωμπάσκετ"

Mε μία δήλωση που επιδέχεται πολλών ερμηνειών ο Τόνι Πάρκερ άφησε τα πάντα σχετικά με το μέλλον του στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ο 33χρονος Γάλλος σούπερ σταρ, με το χάλκινο μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος, τόνισε το εξής: "Ηταν σημαντικό για μας να τελειώσουμε με το χάλκινο μετάλλιο και το καταφέραμε. Σίγουρα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι σε Ευρωμπάσκετ. Τελείωσα με νίκη, είμαι μέλος αυτής της ομάδας για 15 χρόνια.

Εχω κάνει πολλές θυσίες και έδωσα πολλά. Ενιωσα την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τους τελευταίους δύο μήνες κατά την προετοιμασία μας και κατά τη διάρκεια του τουρνουά".

Προφανώς ο Πάρκερ θα ήθελε να παίξει και στην Ολυμπιάδα του χρόνου αλλά η Γαλλία δεν προκρίθηκε απευθείας. Οπότε μάλλον θα επανεξετάσει στο άμεσο μέλλον τη στάση του.

Aπό την πλευρά του ο Νικολά Μπατούμ με tweet τόνισε ότι η Γαλλία θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας.

Κοινωνία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Πήγε να βοηθήσει την γυναίκα του σε τροχαίο, παρασύρθηκε από όχημα και σκοτώθηκε

Απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς. Πεζός που είχε σπεύσει να βοηθήσει τη γυναίκα του παρασύρθηκε από ΙΧ φορτηγάκι και σκοτώθηκε

 

Πρώτη Σελίδα